15/12-08

Hur tänkte jag nu?? Alltså jag är världens sämsta människa. Jag behöver få en smäll så jag kan börja planera mitt liv lite bättre. JAG HAR ALLTSÅ FORTFARANDE ENBART KÖPT 2 JULKLAPPAR!! och jag har flera stycken kvar.. Åh, jag blir så arg, ledsen och besviken på mig själv. För nu kommer jag att hamna i denna förfärliga julstress som andra oplanerade människor kommer att göra. Hoppas alla mina kära tycker om aladdin askar, för det är typ de jag kommer hinna köpa. Nääe, så farligt äre väl inte.. Jag ska nog kunna stressa fram något vettigt till er, för det är ni värda!!
Om jag hade varit smart så hade jag iaf kunnat köpa en julklapp varje lunchrast när jag jobbat. Men så smart är jag tydligen inte!! Neej, då sitter jag i fikarummet och käkar och i stort sett smäller av på soffan och njuter av att inte behöva vara verksam.
Nästa år ska jag verkligen lägga ner tid, omsorg, hjärta och fantasi när jag ska handla klapparna!! Vi får se hur väl jag lyckas med det, med tanke på att jag tänker såhär varje år. Jag hade tänkt handla dem imorgon, på min enda lediga dag, men då visde det sig att jag skulle jobba.. Så det gick ju inte. Jag hatar stress. Ja, men egentligen kan jag ju handla lite när jag kommer hem till Malå och är LEDIG.. Men det känns som att utbudet där inte är lika attraherande.

ATT JAG ALDRIG LÄR MIG

hahaha, jag kom just på mig själv.. inte så kul läsning men ändå :P Sorry

Kommentarer
Postat av: Anonym

har du köpt till mig?:D

2008-12-15 @ 20:34:04
Postat av: Ellen

har du köpt till mig?:D

2008-12-15 @ 20:34:21
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/
Postat av: Ellen

har du köpt till mig?

2008-12-15 @ 20:35:19
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/
Postat av: mamma

Jag är så glad....jag vet nämligen att du köpt till mej!!

Fast kanske tur att du har en storasyster som styrt upp min klapp....o dina är snart klara...fick små liljeholmens idag..

Jag längtar efter dej

kram mor

2008-12-15 @ 21:43:04
Postat av: tiinis

haha, ja du elina, de är inte lätt, du får helt enkelt ge upp jobbet för en dag;) vi ses i morn grrr

2008-12-17 @ 00:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0