26/12-08

26/12-08?! VA?! ÄRE SANT?!?! Tiden bara rusar förbi!! Jag hinner knappt med detta tempo!! Det känns inte så länge sen det var millenium, och nästa vecka blir det tydligen år 2009. Det är nästan så att man känner sig lite stressad.. Snart är man gammal och grå också,  och det kommer att kännas som att tåget har gått och man själv står kvar på perrongen.. Men det finns inget att göra åt, tiden är tydligen svår att stanna!

Nåväl, igår var det utgång på hottan, och det var verkligen fest!! Man känner då att man lever idag kan jag konstatera.. Men det var mycket väl värt tröttheten idag, för det var en riktigt lyckad kväll.. Mycket snack och skratt!! Jag minns inte sist jag var ute på hotellet i Malå, det var nog innan sommaren på Anettes 30-års fest.. Så det var verkligen på tiden!! Roligt roligt att se lite gamla ansikten igen :)

Jag blev tydligen utringd för lite jobb i helgen.. Jag jobbar alltså idag, imorgon och på söndag.. Men det känns inte helt fel att få kontot utökat såhär efter juletiden när VISA-kortet har gått i hög varv. Jag sitter alltså på jobbet just nu och jobbar häcken av mig =)

Jag träffade föresten Elin igår med den stora magen :) Så himla kul vännen.. Du var så fin så fin. Oj så roligt och spännande det ska bli!! Jag är så glad för din skull!!


Kommentarer
Postat av: Elin

Nej va söt du är.. :-) tack tack!

2008-12-27 @ 01:35:25
URL: http://eelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0