8/12-08

haha, jag ska börja sova 4 timmar/natt.. Då är man ju typ piggast i världen dagen efter :) Eller jao, vi får väl se.. Klockan 19 ikväll lär jag väl sova gott. hihi, Fniss!  haha, som ni märker är humöret mitt  på topp... Jag sitter typ och skrattar åt mig själv och gör det konstant. Hade detta varit en måndag i vanlig ordning med mycket sömn hade jag väl varit sur & bitter för att det är första dagen på veckan och flera dagar tills helg igen. Men så är icket fallet idag!

För övrigt, väldigt onödigt vetande - I lördags var det den 6 december, vilket innebär att jag nu haft körkortet i ett års tid, och med det helt utan fortkörning eller parkeringsböter och dylikt. (att jag blivit påbackad, och varit med om en liten krock när jag körde på huvudled och en dumjävel körde ut direkt på mig i ishalkan från väjningsplikt utan att se sig för, hör inte hit, för det var inte mitt fel och jag känner mig alltså helt oskyldig till det). Men glad i hågen är jag, bara ett års prövotid återstår. Att ta körkortet var bland den mest psykiska jobbiga period i mitt liv. haha, så det vill jag aldrig mer uppleva och ska därför aldrig mer ta något körkort i mitt liv. Så det så!
Och för er intresserade så var det ett år sedan för Sandra igår, hon klarade det alltså dagen efter mig, den 7:de. Lagomt till jul kirrade vi det.. Det var bland dom bättre julklapparna ifjol ;)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Men oja, vi e bäst ;)

2008-12-08 @ 14:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0