lördag....

....är det tydligen idag? Men det känns precis som en måndag! Man har inte direkt stenkoll på dagarna nu.. Ena dagen är det torsdag och fredag, men det är egentligen som en söndag om man kollar i almanackan..inte lätt!

Men men, lördag idag och jag vet inte riktigt hur dagen skall se ut ännu. Jag sitter iaf på jobbet nu och är väldigt aktiv :) Jag slutar typ 20.30 ikväll och vet inte riktigt hur ödet har tänkt att jag ska spendera min kväll. Min kropp och hälsa kanske tycker att jag ska ta en mysig hemmakväll med godis och en kärleksrulle.. Men hjärnan säger något helt annat, alltså FEST!
Jag har haft så jävulskt roligt dom två senaste gångerna jag partajat så jag är peppad på en till rolig kväll i mitt liv. Man lever bara en gång och är absolut bara ung en gång så då är det lika bra att ha roligt. Om någon har en annan åsikt kan man ju slänga iväg en kommentar. huhuuu!!

Nääe, dax att göra någon nytta..


BTW - Jag är vitare än snön och det känns inte helt OK.. Jag hatar att vara en blekfis.. Jag passar liksom inte i det! JAG VILL HA SOMMAR NU NU NU hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0