natt

Varför sover jag inte? Klockan är snett efter två och jag är pigg och crazy. ILLA, med tanke på att jag har ställt väckaren på 07.30. Detta betyder att jag inte kommer att få drömma många timmar inatt, för just nu känns det som jag aldrig kommer att kunna somna. Min kära mor ligger i min säng och sover, Pontus på en madrass och jag ligger i soffan. Jag blir så avunds, jag vill också sova men det går icket! Jag har försökt men ja kan int! Så jag får nöja mig med att ligga och lyssna på deras djupa andetag istället, plus att jag startade om datorn i ett försök till att läsa mig till sömns, vi får se hur det går.

Som jag skrev här ovan är min kära mor här och ska hålla mig sällis till tisdag (och Pontus följde bara med av en slump). Hon ska nämligen julhandla lite under dessa dagar och umgås med sin kära(ste) dotter. Trevligt med lite kvalitetstid mellan mor och dotter. Det blir inte så mycket av den varan när man har 5 andra syskon att konkurrera med, alltid är det någon fler som ska vara med ;)
Nämen Pontus skulle bara sova här inatt för han var lix i stan och börjar inte skolan föränn sent imorgon eftermiddag.

Nyss var det fredag och snabbt bidde det måndag igen. Helgen har besått av lite arbete och umgänge. Världens bästa Sandra har varit i stan och julhandlat, så vad passar då inte bättre än att stanna kvar och hänga lite med mig och Tina. Det var jätte trevligt att du stannade hos oss så man fick umgås. Trots att jag inte hann träffa dig så mycket (pga jobb) så var det guld värt ändå, för jag har saknat dig massor och det är så sällan jag får träffa mina bästaste bästaste vänner. Puss på dig.

Näe, nu ska jag försöka sova igen, önska mig lycka till!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Puss på dig med. Det var super mysigt att umgås med er oxå. Ni är ju alltid så långt borta från mig :(

Men snart äre juletider å då blir det andra bullar ;)

2008-12-08 @ 15:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0