Utmaningen

REGLER Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig. Berätta 8 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 8 personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem. Låt dem få veta att de blivit utmanade!

Jag har blivit utmanad av AnnO för några veckor sedan, men jag var en dålig människa och tog tydligen aldrig tag i saken och gjorde detta. Nu har även Marra och min big sis utmanat mig, så nu börjar det väl vara dags att ta tag i saken.

1. Jag är en otroligt stor tidsoptimist. Jag hatar detta beteende, men kan tydligen inte ändra mig. Jag tänker varje gång att nu ska jag börja planera bättre så jag slipper stressa. Men uppenbarligen så tänker jag det bara, utan att göra något åt det. Jag är alltså alltid ute i sista sekunden vad jag än ska göra.

2. Jag har fobi för nässpray och hissar. Jag kan verkligen inte åka hiss för att jag känner någon form av cellskräck och jag tror alltid att det ska bli något fel på den så den ska stanna och att jag aldrig ska komma mig därifrån. (För övrigt fastnade jag i en hiss när jag var väldigt liten, det var en obehaglig känsla, så jag tror att det kommer därifrån). Jag tar alltså alltid trapporna istället för hissen, det spelar ingen roll hur många trappor det handlar om. Nässpray är bara något jag hatar och som jag inte klarar av att använda. Jag tycker det är så otäckt.

3. Min bästa dag på året är julafton.

4. Jag började få ålderångest när jag fyllde 13 år ungefär. Jag har tänkt sluta fylla år efter att jag fyllt 20. Jag vill alltså inte bli äldre än så. Men det är tydligen omöjligt att stanna tiden har jag förstått. Så jag vill inte veta hur jag kommer att må under min 30 och 40-årskris.

5. Jag är typ kaffeberoende.

6.  Jag har alltid kunnat hela alfabetet på teckenspråket.

7. Jag har INTE spindelskräck eller känner rädsla av andra småkryp, som nästan alla andra av jordens befolkning av kvinnorna har. Om det kryper någon spindel någonstans så är det alltid jag som måste ta bort den, och det gör jag helt UTAN att skrika.

8. Jag har lätt för att börja skratta, och när jag lix har börjat så kan jag knappt sluta. Jag är en glad person och tror att ett skratt  förlänger livet.

Jag blev utmanad av: marikalindahl.blogspot och emmaluns.blogg.se

Jag orkar inte länka någon annan för alla andra har väl gjort detta redan ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0