27/11-08

Tja tja!
Jag sitter här och smuttar på en avslagen julmust i min iskalla lägenhet, hmm!!
Mathias åkte nyss och det känns trist för vi har haft det riktigt trevligt under hans korta visit.. Julpyntet är på plats och dem första julklapparna är köpta. Det är Petter & Pontus som är dem lyckliga, så dem kan då vara lugna inför julen iaf.
Detta är ett framsteg för mig, jag brukar vanligtvis vara ute i sista sekunden och inse att man har typ 100 julklappar som är oköpta, och då blire panik.. Jag brukar väl göra det första inköpet sisådär just efter den 20:de december.. Å nu äre inte ens december än.. Bra där Ellan!! Jag kanske har börjat bli en planerare? Vilket jag aldrig någonsin varit förut. Jaja, vi får väl se hur länge det håller i sig..

När vi gled på stan hade jag tänkt att vara snål mot mig själv och inte köpa nått...Men mycket riktigt, jag blev ett par jeans, en polotröja och ett diadem rikare, och några kronor fattigare!!
Vi åt på Tatung idag också, och när man köper buffé så äter man sig mättAST och för fem personer ungefär.. Puh, men mummsigt värre vare!!

Javisstja, lönen är kommen.. Jag tror, eller jag vet att jag kommer få den minsta lönen som någonsin är utskriven.. Jag jobbade typ ingenting förra månaden.. well well

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0