gamm mobilen..

Jag har nu letat fram min gamla trogna vän ericsson k700i mobilen.. Min Nokia har tydligen tagit en taktikvila, tur man hade en på lager!!
Jag skaffade mig den när jag gick i nian (tror jag det var) och jag var typ den coolaste tjejen på skolan för jag var den enda som hade den och det var den mest fränaste mobilen på marknaden som ingen annan förutom jag hade råd med, ha ha!! Kameramobilen var inne och den funktionen användes flitigt..
Nu när jag startade upp den kollade jag igenom en massa gamla bilder, det var roligt.. Ellen & Eveline såg ut som 3 år gamla, det var en massa puss bilder på mig och matte, Ann hade långt blont hår som var äkta, och jag hade tagit  kort på allt. Men den roligaste bilden var nog när Tina står och posar med bikinin bredvid en snöhög.. Det glömmer vi nog aldrig.. Synd dock att jag inte hittar åt sladden till min kära så jag kan lägga upp lite bilder och dela med mig av dem roliga synerna.

Men mobilen känns inte lika cool idag som den gjorde för typ hundra år sedan. Den S U G E R.. Undra om man skulle göra ett nytt försök och gräva lite djupare och få fram den äldsta av dem alla.. Noika 3310:an, eller varför inte tegelstenen 3210:an.. Den gamla godingen håller i alla lägen, den är enkel och går aldrig sönder.. Jag saknar den och jag saknar att kunna spela snake.. 

               <- -De enda rätta- ->


Kommentarer
Postat av: ellen

HAhaha :D du är söt!

2008-11-13 @ 16:04:23
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0