dålig uppdatering..

Jag ber så mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering i veckan, men det beror på att jag inte har haft någon tid att skriva, jag har haft fullt upp med att bara vara!! Men efter vissa påtryckningar så var det dags för ett inlägg.
Jag mår i alla fall som fisken i vattnet just nu (förutom min förkyldning som är något irriterande, hostan har inte lagt sig ännu, och det gör mig förbannad)

Vad har hänt sen senast då? Jo jag tänkte göra en lång historia kort, Evelina min fina fyllde 19år igår, grattisgrattis min söta vän! Jag har hälsat på matte och sovit i hans jakt/sommar/mys-stuga som han har rustat upp - den var väl mysig i sig men det blev som ett slags äventyr - DET VAR ISKALLT - tills vi eldat så det blev kokhett, jag kände mig som en uteliggare men med tak över huvudet, vi hade inget vatten och man luktade inte godis när man kom hem, jag var en scout vill jag kalla mig själv... kul vare!
Evelina har färgat mitt hår så jag är väldigt mörkhårig, du var jätte duktig och jag blev nöjd - kul med något annorlunda och mörkare nu när vintern är på gång. Jag har hälsat på nära och kära och känner att detta varit en lyckat vecka. Jag har fått känna på en riktig iskall höst i inlandet precis innan det börjar nalkas mot vintern - KALLT ÄR INTE BALLT
& igår kväll gick jag och Ann och tände ljus på gravarna och tänkte många tankar på dem som gått bort.
ETT STORT PLUS TILL DENNA VECKAN ÄR ATT JAG HAR ÄTIT MAMMAGJORD MAT.... DET ÄR GULD, MIN MAMMA ÄR DEN BÄSTA!!

Men ikväll mina vänner, ikväll blir det fest!!!! Vi ska tydligen dra till lse.. Vi får se om det blir som man förutspått, att förfesten kommer bli as kul och hotellet kanske mindre kul? AJA VI FÅR SE, JAG SKA EFTER ALLA OM OCH MEN STÄLLA UPP FÖR LAGET OCH KLÄ UT MIG I ALLA FALL!!!
Jag är peppad och det ska bli kul att få hinna träffa Sandra också. Jag, Tina, Ann och Sandra ska klä ut oss till samma tema och vi ska vara så snygga, ni må få tycka att vi är töntiga, men vi ska klä ut oss likandant så folk förstår att vi är i samma och i det COOLASTE gänget som finns. Bilder kommer väl imorgon om ni har tur.

PS: Jag har blivit utmanad av ANNO, men tiden finns inte just nu att jag kan göra utmaningen, men den kommer inom kort, jag lovar! Det känns som en utmaning ;)

Kommentarer
Postat av: ellen

du är super snygg i den nya frisyren!

2008-11-01 @ 17:06:51
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/
Postat av: AnnO

Jag väntar med spänning!! ;D ha ha

Och jag antar att ni 4 säkert stekte mest av alla i L-sele! ;)

2008-11-02 @ 10:20:15
URL: http://annoskarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0