ha ha !!

.. haha, att se i framtiden är tydligen någonting jag är bra på!! Mycket riktigt, så sant som det är sagt, det dröjde inte alls länge, för nu finns det en Emmalu blogg.. Dock heter hon emmaluns.blogg.se (besök gärna och gynna hennes statistik) JAG ÄLSKAR ATT DU HAR SKAFFAT EN BLOGG!!!! Hoppas du blir en flitig bloggare med många inlägg!! Nu saknas det bara en annlu blogg också, jag längtar ;) 

Oj vad det är halt ute.. När vi skulle gå till skolan imorse höll Tina på att halka och slå ihjäl sig typ 3 gånger på den korta biten.. ja, vi bor väldigt nära skolan, och till saken hör också att vi gick hur sakta och försiktigt som helst.... så det säger ju en del... Det är ju livsfarligt.. och Anna som hade ramlat med cykeln.. Stackare!! Jag hoppas alla gamla tanter håller sig inne så dem inte ramlar och bryter något med sina känsliga kroppar, och för er andra också, passa er!! Ett tips är ju att ta på sig skridskorna om man ska någonstans.. Det kan vara lättare att ta sig fram då.

Kommentarer
Postat av: EmmaLuns

Det är mig du älskar, inte min blogg. Till mitt försvar vill jag bara säga att jag har haft ytterst lite att göra ikväll ;) Men nu ska vi peppa AnnLu. Go AnnLu!!!

2008-11-03 @ 23:55:28
URL: http://emmaluns.blogg.se/
Postat av: ellen

jag gillare ^^

2008-11-04 @ 14:08:33
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0