Snö..

.. och blåst i massor.. Jag gillare inte!!
Idag har det varit skyltsöndag.. Men jag ansåg att det var för jobbigt väder, och jag var för lat för att ta mig ut, så det blev inget för mig.. Den enda jul upplevelsen jag var med om idag var nog när jag åt risgrynsgröt, aka tomtegröt till lunch.

Jag jobbade 16-21.15 ikväll.. Det var mycket folk dom två första timmarna när det fortfarande var folk på skyltsöndagen, men efter det var det ÖDE så timmarna gick gode sakta.
Jag är lite nega just nu, för jag missade den första halvtimmen av sanningens ögonblick, och det uppskattas INTE. För jag tycker det programmet är KIIING!

Gårkvällen var väldigt trevlig. Elin och Nathali kom till mig en sväng innan vi drog vidare till Lina, där några av laget befann sig.. Riktigt kul!! Men där skulle vi dock ha stannat hela kvällen, för kul på balzac vare ej.. Så jag, Elin o Nathali drog på olles istället.. trevligt att bara sitta och snacka!! Jag glömde informera om att vi såg ju Lazee på balzac också, min idol.. NOT!!! haha.. Tusen tack för en vädigt mys/trevlig kväll Elin & Nathali, detta måste vi göra om :)
Det var en väldigt, väldigt lugn kväll igår, så jag är pigg idag.. Wihooo
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken tur gumman......att jag har spelat in det då

kram mor

2008-11-23 @ 22:46:40
Postat av: nathalie

Tack själv! Klart det ska göras om, och DEN kvällen blir allt annat än lugn för då ska vi på något roligare ställe än ballen ;-)

2008-11-23 @ 22:49:19
URL: http://nattilou.blogg.se/
Postat av: Elin

tack själv sötis!

som nathalie säger : DEN kvällen kommer inte bli lugn för då ska vi på något roligare ställen än balzac!!!!!!

2008-11-24 @ 15:16:01
URL: http://elinlovisaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0