28/11-08

Godmorgon/Goddag!! Allas vår älskade fredag är här, helgen är kommen och jag är heeeelt ledig, helt utan krav på en massa måsten..  Om man bortser från lite plugg som jag egentligen måste ta mig an.. Men det kommer jag inte att göra! Är man helt utan självdisciplin och en latis utöver det vanliga så är man, och söker man alla bortförklaringar som finns till varför man inte behöver göra det nu så gör man, och varför inte.. Om man älskar att stressa och göra uppgifter i sista sekunden, när man har haft typ en månad på sig att göra det och man skickar ändå in det samma dag det måste vara inne klockan 23.58, när slutminuten är 00.00! haha, jag blir så förbannad på mig själv.
Men vad är då dagens skyll till varför jag inte behöver plugga på min lediga dag?! Jo, det har jag redan kommit på, Pontus kommer snart hit och ska hänga (Som han alltid gör vid 13-tiden på fredagarna och utnyttjar mig och mitt boende tills hans buss går 16.15 till Malå). Och när han lämnar mig kommer Eveline, (som inte utnyttjar mig, för hon saknar mig och vill vara med mig) hon ska bo hos mig hela helgen. Så ikväll blire att myspysa framför Idol och säkert äta någonting gott.... Kul med syskonkärlek!!

Hmm, När Pontus kommer tror jag att jag ska tvinga med honom på stan en sväng.. Jag skulle tydligen göra ett ärende till mor min.. Plus att det kanske följer med någon julklapp så man kan utöka klapphögen under min minimala julgran.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0