11/11

Jag hade lovat mig själv att ta det passivt och inte röra en fena innan jag är 100% frisk och helt utan bakterier. Dock gick det inte hela vägen för att jag jobbade idag mellan 8-16.30.. Men till mitt försvar så kände jag att det var bäst att jag gick dit, för jag har NTE nött upp golvet på ICA torget den senaste tiden, Men det är inte direkt så pass ansträngande så det finns risker för hjärtmuskelinflammation när man sitter och säger hej och ser glad ut. Dock är riskerna större för en fortsatt spridning av världens jobbigaste förkyldning när man byter pengar och när gamla tanter i stort sett snyter sig på en.. Men jag behöver dom ynka kronorna jag har möjligheten att få, för en fortsatt existens på jorden. Så det så!

Till mina kära lagkamrater: Jag lever, jag har inte ställt skorna på hyllan, sålt klubban och slutat. Jag har dock träningsförbud..Jag har fått världens mest jobbiga virus som gör mig vansinnig och vägrar ge med sig.. Vad har jag gjort herren där uppe bland molnen för att förtjäna detta? Jag hoppas ni inte glömmer mig, trots att jag lyser med min frånvaro..

Jag har fått ett recept utskrivet av farbror doktorn (som för övrigt var en tjej) som ska påskynda mitt tillfrisknande.. Plus att jag har lagrat upp med apelsiner och C-vitamin brustabletter för att stärka immunförsvaret.

Ska kika lite på SOS familj nu och se hur man inte ska bete sig och vänta på att min HjärteVän Tina kommer, som tydligen INTE är rädd för smitta ;) Jag gillar det och jag gillar dig. Sen blire DH - SOM JAG HAR LÄNGTAT!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0