mmmMalåboo

Nu är jag hemma i Malå och ska befinna mig här heeeela veckan lång. Det känns superbra.. Skönt med ledighet och underbart att få träffa alla nära och kära igen.Ibland känns det strålande att gå skola fortfarande så man kan utnyttja loven till fullo, gode härligt!.. (till er som tagit studenten och typ aldrig är ledig) mohahahahaha 


Snart kommer Annsan hit.. vi ska ta igen lite tid....


För övrigt! Vi vann matchen mot IKSU ungdom igår, vilket innebär att vi fortfarande tuffar på som etta i serien! VIKTIGT!! Snyggt jobbat flickor!!

Packat och klart

Duktig flicka!
Idag har jag städat och packat för min vecka som jag ska tillbringa i min hemort Malå, (mamma, du kan vara lugn, det blev inte så mkt packning den här gången) Jag har en förmåga att kunna ta med mig ungefär 5 väskor med innehåll för mycket när jag ska någonstans.
Det känns helt unbelievable att jag ska hem till gammKommun imorgon, Jag saknar stället. Men allt lär väl vara precis som vanligt där, allt är som vanligt men inget är som förr som man brukar säga. Jag har ju inte varit hemma sen skolan började om, men direkt man passerar Malå skylten kommer det kännas som om man inte har varit någon annanstans.


                   
Världens bästa mamma                 Pappa steker! Världens bästa pappa ....

.... Och dem har producerat dessa helt underbara varelser, som jag älskar mer än allt annat!

Bakre raden frV: Emma, jag, Petter.
Främre raden frV: Eveline, Pontus, Ellen

JAG SAKNAR MIN FAMILJ OCH MINA VÄNNER NI ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!!! PUSS PÅ ER

Mamma mia, here I go again

Vi hade ett... ja, vad ska man kalla det.. ABBA tema hos lunkan igårkväll!
Vi inledde fredagskvällen med IDOL där det var ABBA låtar som skulle sjungas (för er som missade det). 
Det var Loulou som hade gjort sitt i programmet och fick lämna tävlingen, och det gjorde hon med flaggan i topp! Det var Kevin som ägde ut allt och alla, utom Alice då för hon är så söt och bra hon med för den delen.

Men det stoppar inte där.. Det fanns ingen hejd på ABBA kalaset, vi fick aldrig nog.. Efter IDOL såg vi Mamma mia, Den ägde! Det var faktiskt första men INTE sista gången jag såg den filmen kan jag konstatera. Men till min stora förvåning så var du duktig Matilda på att hålla dig från att inte berätta hela filmen, jag var lite orolig från början men du lyckades bra (eller rätt så bra) med att se men inte säga, ha ha
Det blev en hel del toner från våra vackra stämband, och en hel del skratt ända in mot småtimmarna. Tror ni jag nynna låtarna nå innan jag skulle somna? SVAR JA. Nu ska jag ladda ner alla ABBA låtar som finns.. Men jag kan fortfarande inte bestämma vilken låt som är bäst? Vi började överväga om vi ska börja ha ABBA som uppvärmningsskiva, vad säger ni om det SIBIF? huhuu..

Vi tog dock en paus från ABBA som varade i en timma när vi såg singing Bee.. Det är ett klockrent program.

Dom är faktiskt normalare än vad denhär bilden här visar ;)

I lunkans fina lägga. Frv: Lunkan Matilda och Anna Matte i en sittande position på golvet i ett försök på att ta på sig skorna. 

                                       

HA HA

 Jag  Ä L S K A R  att Tina bor i hyreshuset mitt emot mig.

        
Mysgos hos djur-Tina                                     lillebror kom också förbi

      Close up

asså BLÄÄ

What's up with min förkyldning asso? Igår under träningen hade jag lock för ena örat under heeela träningen för det vägrade tydligen släppa, jag gjorde jätte många olika försök och trix som tydligen brukar funka för att bli av med eländet, men ICKET! BAJS! Det kändes jätte tjockt och kompakt vid varje försök till ett normalt andningstag, jag orkade ingenting, snoret rinner, jag hostar vid liknelse som en som har konsumerat ciggaretter i 50 år i sträck. Jag känner mig äcklig och är less på att inte kunna sova ordentligt.. Det är i högsta grad störande när man är trött som ett as men ändå inte kunna sova för att det går bara inte (?) När man lägger sig just efter tolv sådär, men man ligger bara och vänder sig och vrider sig och väntar tills man kan somna, och ÄNTLIGEN kan man somna, då är klockan tre ungefär.. Sedan vaknar man igen klockan 8 och är förbannad för att man vaknar så tidigt när man egentligen vill sova ut. Det är inte okey. Men konstigt nog är jag typ pigg?


Ska gå över till Tina och skratta av mig sen stund.

Ha en trevlig fredakkkk


Gänget

Jag har träffat det tuffa gänget ikväll. I det tuffa gänget ingår Emma, Ann, Marra (och jag naturligtvis), dom hade ett ärende till flygplatsen så då åkte jag med dit som sälle.. Föresten, har ni hört dendär låten Low? hahahahahaha asså MARRRAAAA!!
Hoppas ni får det trevligt på dopet och på alla andra festligheter ni ska på i helgen!!!

Jag sitter och väntar på det efterlängtade desperate housewives som snart är på plats i min dator .. jag missade det ju i tisdags och jag är för nyfiken för att vänta till söndag när reprisen går.Det tuffa gänget på våran roadtrip i sommras

Min Sofie

KÄRLEK är vad jag känner för min kusin Sofie!!Hon är sockersöt, sötare än sötast, finare än finast, snällare än snällast, helt underbar.. JA JAG ÄLSKAR HENNE!
Hon ligger väldigt högt upp på min tycka-om lista !
hon hade en uppgift på skolan där hon skulle skriva och beskriva en person som hon ser upp till, och jag blev den lycklige..

"Person som jag ser up till!"

Elina Lundström:        <3

-Snäll
-Omtänksam
-Duktig
-Trevlig
-Rolig
-Envis
-Positiv
-Förstående


Om jag vore Elina så skulle jag vara på exakt samma sätt som hon är.
Jag skulle spela innebandy, jobba på Ica men samtidigt gå skola.
Det är väldigt mycket men jag tycker att hon verkar må bra och leva det liv som hon vill leva.
Jag skulle kämpa vidare! :)

         

Förra året skrev hon en annan uppgift men på engelska.

"My Hero"

Now I´m going to tell you about my hero! It is a girl called Elina. Elina is not famous yet but maybe some day she can be a star, I think.
Elina is my cousin and she lives in a small town called Skellefteå. Elina is eighteen years old. She plays floorball in the best female-league in Sweden.
   When she was younger she also used to play football. But she decided to concentrate all her engergi  on floorball.
Elina has three sisters Emma, Eveline and Ellen. She also has two brothers Petter and Pontus.
    Before Elina moved to Skellefteå she lived in a small village called Malå. She moved to Skellefteå when she was sixteen years old.
A reason why she is my hero is that I look up to her. She has struggled to be who she is today. She has worked after school so she could pay the bills. She has also a lot of homework.
The school that she goes in is a school for people who are very good at sports. And she is one of them.

made by: Sofie Strömberg

Tror ni jag blev nå glad när hon skickade det till mig?!! Bara själva tanken att hon tänkte på mig gjorde mig lycklig, och man fick känna sig speciell.

ALLTSÅ SNACKA OM SOCKERSÖT TJEJ!!!
I LOVE YOU

Vi brukar kalla varandra spegeln, tvillingen osv.. Det finns folk som tycker att vi är väldigt lika varandra..

Hon var på en fest en gång och en kille gick fram och frågade henne om hon var lunsans syrra (alltså emmas)
hon ba: Ehh, Elina menar du?!
han ba; Jaa!?!?!
hon ba; hahahaha, Nääe, det är min kusin!!
han ba; Fan va lika ni är!!!

Det är ju ett tecken på att vi är lika som bär


Här är vi hihii     MVM-08

alltså pensionär VARNING!!!!!!!!!

Kan man kalla sig själv pensionär när man är 19 år?
Jag har alltså plockat fram en bricka med kvällsfika, har precis sett Efterlyst (och tycker att det är jätte spännande) och jag längtar till nyheterna, sporten, vädret och västerbottensnytt börjar. Aaa, du hör ju själv hur det låter.. Pensionär varning!! Det saknas bara bingolotterna som fortfarande är oköpta...

En helg i västernorrland med SIBIF

Som vi önskade fick vi med oss 6 poäng från helgen. Vilket resulterade i att vi leder serien nu.. bra jobbat tjejer!!  Alla var king och jag var sämst. MEN det spelar ju ingen roll för vi vann jueeee!! Wihooo

Vinst över Fränsta med 10-1

Vinst över Sundsvall med 10-2.


Utklassningen gillar vi!

Det har hänt en hel del under helgens vistelse i Sundsvall.. Allt från min och LinaÖrns vandring på motorvägen, i mörkret för att vi skulle komma fram till närmsta mataffär, till mitt och Elins ständiga kaffe sug, och till att Anna skällde ut några småpojkar som sprang runt och skrek i hotellkorridorerna klockan 7 på morgonen (ja, hon använde Håll K*ften ordet) och till att några galna innebandyspelare sprang runt som tok på birsta för att hinna shoppa så mycket som möjligt under kort tid..  Hotellfrukosten är inte att förglömma.. Herre min gud vad vi åt, den var hur bra som helst!

Det har varit en väldigt rolig helg med mycket skratt.


I Bussen påväg till Sundsvall, Elin Emelie, Frida och jag (jag höll mig bakom kameran)
Vi var i ett lag i tävlingen, vi må ha varit sämst på frågorna, men i sången rockade vi och ägde ut alla andraa!!

          


            


Jobbigt att heta Matilda och vara allergisk mot allt.. Då krävs det mycket packning haha Sötnöten

Sundsvall nästa

araaa.. Snart drar vi bruds! Helgen kommer att bli klockren!

Två matcher (Fränsta - lördag, Sundsvall - söndag), lite shopping, Scandic hotell, någon annan aktivitet, hotellfrukost m.m står på schemat! 
Jag hoppas vi får med oss 6 poäng i bagaget också ;)
Jag kommer hem på söndag!

H A   E N   T R E V L I G   H E L G

De ska då jag ha! För jag kommer att åka med ett super roligt, härligt, trevligt och glatt gäng!!Håll tummarna för oss i helgen!

ingen frulle..

Som sagt, det är inte alltid en dans på rosor att bo i egen lägenhet.. Att vakna upp när man är hungrig som en varg, och inser att man inte har någon frukost hemma, och måste bege sig ut i regnet för att handla.. det är INTE COOLT!!!!!!!!

Tvätt....

INTE COOLT att måsta tvätta kläder på nätterna.. Det är alltså TRE hyreshus som ska dela på EN tvättstuga. Vilket resulterar i att man måste boka för en månad framåt om man vill tvätta.. Eftersom det ALLTID är fullbokat, suckkkkkkkk
Det står en lapp klart och tydligt TVÄTTA INTE EFTER 22.00!!!! Men vad gör man inte, jag vill ju ha rena kläder tack, så det är klart som fan att jag tjuvtvättar... Fy skäms Elina..

Och självklart så har jag INTE tvättstugan i mitt hyreshus, så jag måste alltså springa tusen trappor och bege mig ut i regnet när det är nattsvart ute.. INTE Coolt.


Hörde jag en Schkåååååååååål?!

Jag skulle vilja skåla ikväll.

jag har nämligen:
*Skickat in historia uppgiften som var ett rent Hvete att göra, Hasse du skulle göra mig så lycklig om du kommer att förstå ett ord i vad jag skrev så jag kan få mig ett G i alla fall.
*Fått nya mjukisbyxor = Lycka för mjukis tjejen som redan nött upp sina gamla, mjukis4life
*Ska bo på Scandic hotell i Sundsvall hela helgen, = Hotellfrukost i massor! MMMMMMMMMM!!!  Vi ska spela match Lördag och Söndag, men vi skulle troligtvis hinna med lite shopping på birsta också, sen blire visst lite andra trevligheter också, Me like!!
*Städat läggan
*Är ledig imorgon.

De ni mina vänner, de skålar vi på!!

Hejrååå

SOS familj

Jag har precis sett SOS familj och jag har kommit fram till att jag ska uppfostra mina barn i tid. så dom lär sig direkt från födseln hur man ska vara som människa. (om jag kommer få några barn) höhö
Nämen alltså på riktigt.... Man får inte släppa iväg det så att det går sådär långt.

Ska se Desperate housewives nu.

Hörs och Störs

söt barna

Wihooo!! Här sitter jag mätt som en pannkaka efter en middag hos min morbror med familj.
De var väldigt trevligt att få myspysa med dem ikväll.
Haha, och Olov som dragit på sig förkyldningen som resten av jordens befolkning också har gjort. Undra hur glad han blev när jag berättade för honom att han lär ju få fortsätta vara förkyld tills jul iaf, för den VÄGRAR JU SLÄPPA!!!!! iaf för mig.

ALLTSÅ JAG HAR VÄRLDENS SÖTASTE KUSINER!!!!!! Det finns nog inga finare barn än dem på denna jord.
Jag fick ett kanonbra slut på denna vecka.

Kolla bara på dom!!

         
Alfred, aka "Affe"                Gabriel, aka "Gabbe"       Jonathan aka "Jonte"


En dröm..

Oj vilken dröm jag var med om inatt, en dröm är en psykisk upplevelse..
Tänk om man ändå kunde vara lite mer än bara människa så man kan förändra saker som man vill ha det. Men nu är man inte det och man får leva med situationen man befinner sig i. Jag skulle i så fall ändra att min dröm inte var en dröm, utan att det var på rikt! Drömmar kan vara helt underbara, sådär att man vill fortsätta sova, sova och sova för att man trivs i den drömvärld man är i. Det är så läskigt fränt när man vaknar och man vet inte om man drömmer, eller om händelsen har inträffat på riktigt. Man blir alltid lika besviken när man vaknar och inser att det bara var en dröm..

I min dröm som jag hade inatt ville jag inte vakna.. Den var för bra för att vara sann.

P U S SFriskhetstecken?

Hmm, ja jag undrar de ja!
Jag har varit en sån´ soffpotatis idag utöver det vanliga. Slö skulle jag vilja kalla mig själv. Men efter en dags vila känns det mycket bättre. Jag har varit så duktig idag och bara tagit hand om mig själv.
Men hör och häpna; Jag orkade klä på mig och ta mig ut för att handla en coca och lösviktsgodis. Det är framsteg mot en bättre framtid. Jag trodde inte ens att jag skulle orka andas någon frisk luft alls idag. Men när jag kom hem tog jag en varm dusch och skyndade mig att sätta på mig min delikata rosa pyjamas med fjärliar på igen, och mina luddiga mys sockar! Huvudvärken har släppt och jag känner mig inte alls febrig, så nu känns allt  top notch igen, och jag hoppas jag är frisk som en nötkärna imorgon så jag orkar pallra mig till jobbet och jobba mina 3,5 timmar som jag lovat att jag ska göra, huuhuuu... återstår att se. Man ska ju inte ropa hej förrän man är över bäcken (eller vad man brukar säga).

Den första fredagsfinalen i idol är nu avklarad och jag tycker det svenska folket tog ett bra beslut. För övrigt tycker jag att många var väldigt dåliga ikväll. Nästan pinsamt.. Men jag är ju ingen expert så jag vet inte..
Men Lars E var söt; "Ni som vill rösta på mig ring, blablablablablaaaa, men glöm inte att rösta på dom andra också", haha Vilken skön lirare!


sjuk..

Ja, alltså jag verkar ha hamnat i sjuk-träsket. JAG MÅR SKIT DÅLIGT IDAG! Jag hade en sån gräslig huvudvärk i natt som smärtade så mycket att jag inte ens kunde somna från den.. Men efter en alvedon och lite vatten runt 3 snåret kunde jag somna, men resterande av natten vaknade jag varannan timma och mådde som självaste räven. Det jag vill ha sagt är att det är synd om mig idag. Därför har jag INTE tänkt göra NÅGOT idag! En fredag som denhär ska jag ligga i min säng och varva mellan tv:n och datorn och tycka synd om mig själv, för jag orkar inte göra något annat. Men det är kanske så man ska uppföra sig när man är fast i sjuk-träsket, om man vill komma sig därifrån vill säga!!

Men kring tolv tiden kom min lillebror Pontus hit på besök.. Undra om han tyckte jag var trevlig, jag gnällde över att jag hade ont överallt, typ som ett argt litet spädbarn som var trött.. Haha, men de var roligt att han kom på besök och höll mig sällskap i några timmar.

Nu ska jag äta nå snabbmat, för något mer avancerat blir det inte.
                                                   


Dags att investera?

Vad säger ni gott folk, börjar det bli dags för mig att köpa en ny mobil?

   

Min Nokia har levt ett oerhört kort, intensivt och hårt liv kan man säga, och det börjar synas på den..
Det har blivit en hyffsat stor spricka på displayen, och det ska vara en röd ram runt hela mobilen med knappar på.. Men på något underligt vis har allt lossnat. Till och med texten bakom telen har försvunnit.
Jag tror det hela handlar om att mobilen är för liten för mig, och den blir därför för svår att hålla reda på.. Kanske måste jag köpa mig en större variant!
Men alla funktioner fungerar fortfarande.. De är bara det ytliga på den som gör att den inte ser så professionell ut längre.

En bra dag tisdag

Ja, hur kan en tisdag som den här vara bra trots att man knappt kan prata för att man är så förkyld? Jo, för att världens bästa Sandra är i Skell och förgyller min kväll. Vi var hos Tina och startade kvällen med att se en skräckfilm.. Å fy bubblan va den var läskig.. Men den var  förjävla bra, jag var så rädd att jag minns inte ens vad filmen hette!! Sen har vi pratat på om både roliga och mindre roliga grejor.. Men kul vare och kul blire imorgon när vi ska fortsätta där vi slutade.

Jag har  även jobbat idag.. Men jag jobbade bara 11-16 i frukten.. Skönt att jobba ett kort pass och skönt att slippa kassan när man är hes som en gris. Jag har ju inte jobbat på över en vecka, så det var kul att jobba idag igen efter en veckas frånvaro från da ICA.
Vi hade ett litet studiebesök av nå små tvåor (lågstadietvåor) som lyssnade på en arbetskamrat till mig som föreläste lite om frukt och grönsaker för dem, och de fick ställa frågor till henne osv, hur ett avocadoträd ser ut typ.. haha, de va kul... Så jävla söta barn de finns asså!! De var inbjudna för att dem skulle lära sig att äte lite mer av frukt & grönt.

Jag gjorde nog rätt i att missa träningen ikväll igen.. Så jag kanske blir kvitt denhär envisa förkyldningen snart..  Det enda positiva med att jag missade träningen var väl att jag kunde hänga med Sandra och Tina, och att jag fick se Desperate housewives..

BläÄähHää

Nehe, det blev ingen innebandyträning för mig ikväll, så helt mot min egen vilja sitter jag här och surar.. Jag har tydligen halv ont i halsen och det är ansträngande att prata, så jag kanske gör rätt i att stanna hemma ikväll ändå, i hopp om att man är frisk som en nötkärna imorgon. Det är ju inte heller direkt fair play att smitta ner hela laget också!!

Jag sitter alltså i min soffa med datorn i knäet och myser med en kaffekopp med mjölk i, efter att jag har diskat bort min tämligen stora diskhög så att man kan kalla den just nu helt obefintlig! Bra där elinalu..
Jag sitter och små laddar mig själv så jag ska orka röra mig till närmsta affär, för att inte helt otippat, införskaffa mig en påse halstabletter, Jajustja, sen måste jag köpa ett refil kort till mobben också.. Jag har tydligen snart 0 svenska kronor att ringa för och inga gratis mess längre, jag hade tänkt köpa det hela helgen, men har man ett minne som en guldfisk så är det inte köpt än på grund av minnesförlust, men nu ska det köpas så mitt SMS liv kan återuppstå igen.

Ska bara dricka upp en kaffekopp till...
Vad tusan handlar mitt kaffe beroende om? Jag dricker ju typ mer än farsan!!!

ingen röst.nu

Lagfesten igår var lyckad. Det var en jätte rolig och trevlig fest, med mycket prat, lek och skratt.
Vi skulle dock aldrig ha gått ut, utan varit på festen heeela kvällen och heeeeela natten... För att ute var det lite folk och dålig musik.. Så det blev en rätt tidig kväll igår = skönt idag!
Jag måste ha varit den mest hesaste personen som gått i ett par skor igår, och även idag.. Det är jätte läskigt, jag får knappt ut ett ljud ur min mun...Ni som har fört en konversation med mig under dem senaste  2 dygnen vet precis vad jag talar om!  Men jag har inte ont någonstans? Aja, jag hoppas det är något tillfälligt och att det har gått över när jag vaknar imorgon bitti, det är inte roligt när det låter som att jag inte har gjort annat än rökt och varit cigarettberoende i över 70 år, det är rätt jobbigt kan jag säga!!

Idag har jag varit på edda och sett lite innebandy, damer division 2.. Det är helt sjukt hur sugen man kan bli på att spela när man ser andra göra det.. Man kan knappt sitta still !!  Senare drog jag och pappsen och såg lite hockey på tv:n.. En mycket skön dag för övrigt.

Jag hann med att knäppa lite bilder under kvällens bravader..

                

         

        

Lagfest

LAGFEST IKVÄLL!!!!
Vi ska ha så kul flickor !!!!!!

grattis!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ett stort grattis till Moa och Maggi som fyller vuxen idag!!
Jag hoppas ni får en alldeles underbar dag idag på er stora dag!!
Synd att jag inte kan medverka på borgen ikväll med er.. Men jag hoppas ni får en kalas kul fest med mycket folk och skratt!!

      

Moa toa ;)                                 Maggi paggi ;)

utan sina sovande timmar...

får man vakna ändå, för det är ju faktiskt dag nu... jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag hatar att sova bort dagar!! Men ibland gör jag det ändå... dubbelmoralen är ett faktum!
Det tog iallafall evigheter för mig innan jag kunde somna... klockan slog 01.00 och den slog 02.00.. Tills jag ringer till Ann, för att sedan ringa Emma som jag visste var vakna för dem var påväg hem från hotellet! Jag var tvungen att surra av mig en stund så jag kunde mildra min panik över att jag inte kunde sova, plus att det är något roligare att prata med någon än att ligga i sängen och snurra runt runt, och det enda man hör är grannens snarkningar.. Varför jag inte kunde sova var för att jag hade så fruktansvärt ont i halsen och i kroppen, jag vet inte om det har att göra med alla tacklingar jag fick igår kväll? :) Klockan hann väl slå 04.00 innan John blund gjorde en insats.
Jag trodde det skulle ha släppt när jag vaknade imorse, men ack vad fel man kan ha! Jag vaknar utan röst.. Men efter att jag försöker få igång rösten med ett trevligt snack med Sandra och en lång dusch så känner jag mig något bättre!!

Ska kila ner på stan nu, ska träffa Emilia, kanske blir det en fika eller något annat trevligt.

Hörs Börs.

Vinst!!

Vi öppnade serien på ett väldigt bra sätt med en vinst i bagaget, Ruggigt skönt! Vi låg under till i slutet av andra perioden, men sen rann det iväg till seger för oss med 7-3.. Jiihaaaa!! Det var en jätte rolig och spännande match!!

ANN din söträv, så pluttinuttig du är.. Min bästaste bästaste vän hängde med min familj till matchen, hon överaskade mig den räven, Jag älskar dig och jag älskar överaskningar hihiii, jag blev så glad när jag såg dig.. Tack för att du kom min friend.
Sen vare himla kul att min kära familj åkte hit o hejade också.. Guld värt!!
Tack mamma för all mat du skickade med.. Så himla nice, nu slipper jag laga en massa, höhöö!!... Ett stort tack och gott skare bli, världens bästa mamma!!

Idag har jag taggat till matchen och nu äre bara att tagga om till lagfesten som är imorgon kväll, så sjukt kul vi ska ha flickor!!

Jihooo

Match ikväll, äntligen är det igång igen på riktigt!!

Snart, eller på några timmar iallafall kommer min älskade mor, (Jag saknar dig så otroligt mycket mamma, äntligen får vi ses igen, du är bäst! Kärlek), Emma och den ena tvillingen Eveline. (Jag saknar er också massor)  Kul jul vill jag kalla det. Dock blire inte så länge vi hinner ses, men äsch, varje minut är värdefull med er, så söt jag lät.. höhöö!!
Jag har packat ihop lite grejs som ska hem, typ gamla prydnader osv osv.... Sånt där skrot som jag inte vill ha i läggan, sånt som bara tar plats och samlar damm.. Men som jag tydligen inte får slänga bort, som är roligt att ha sen? aja, vi får se hur det blir.. Jag har det i några kartonger som mamma får förvara någonstans sen... undra hur glad hon blir, huhuu.. Sen äre en ikea påse med nå gamla kläder som icket används.. Jag tänkte ge tvillingsyrrorna det, det kanske kommer till användning någon gång. Dem brukar bli glad när syster yster har haft garderobsrensning, som sker ganska ofta egentligen.. Det är skönt, för då kan man köpa en massa nytt igen ;P

För övrigt vill jag genom detta blogginlägg sända en ursäkt till Ellen... Jag som alltid har ratat Håkan Hellström (Ellens idol, och mannen i hennes liv), jag har nu ändrat uppfattning, Han är ju faktiskt helt OK ändå, jag vet inte varför jag har kommit på det nu.. Kanske beror det på att jag aldrig riktigt har gett honom en ärlig chans? Men jag tamme fan gillar killen nu... Men jag älskar honom inte riktigt i samma grad som dig, det är svårt att uppnå den graden vill jag lova.. Men i fortsättningen kan vi ju digga till honom tillsammans i bilen, kul va? Jag har inte riktigt någon favorit låt... Men jag har laddat ner en massa låtar med honom nu.. bland annat, "För en lång lång tid " tycker jag är bra..
Jag vill även passa på att önska dig och din vän Malin en jätte trevlig kväll i Luleå ikväll också, små flickorna ska dit och se BJÖRN GUSTAVSSON!!!!! Ni kommer nog få er ett gott skratt..
Och om jag är avis? ha, jag vill knappt tänka på det.. Han ÄGER svensk komedi.. HA SÅ KUUUUL!!!!

Nu ska jag fara och köpa satsumas.. Är helt galet sugen på det.. jag ska köpa 40 kilo 

Taggad.

Nu har vi tränat sista träningen innan seriepremiären som infaller imorgon kväll. Det blir kul, spännande och jag är taggad. Det har sett bra ut under försäsongen så jag hoppas det håller i sig.. Holmsund står för motståndet imorgon kwel, vi spöade dem med 6-1 på skellefteåcupen som var nu under försäsongen... Så lite respekt lär dom ju ha för oss ;)
Det var en lugn och kort träning ikväll.. det var en matchförbredande träning kan man kalla det.. SKÖNT så man har mkt spring i benen imorgon när det verkligen gäller..
Efter träningen drog jag o Natta och såg slutet på hockeyn, Skellefteå - Färjestad.. De var kult, vinsten med 3-0 gjorde det ännu roligare..

Imorgon kommer en del av min kära familj och ska se matchen.. Det känns kanonkul, Som jag saknat er..

Natti Natti..

Toorsdaakk

Vad hände med veckan? Tiden bara rusar iväg.. Det var nyss söndag och nu är det torsdag (snart torsdag eftermiddag till och med) och imorgon är det fredag = helg... Vad hände.. Snart är jag 50 år också.
jaja, igår var det skönt med en tidig(are) träning än vanligt... Då hann jag se top model och efterlyst, sen hängde jag med min älsklings granne Tina också.. Alltså våra spekulationer och analyser går til historien.. Men de är kul, Livet är kul! Det blev rätt sent hos Teeny weeny igår, så jag är rätt tired just nu i denna stund, jag funderar starkt på att slå igång tv:n å lägga mig på soffan så jag kan viiiiil ett tag, har man (o)tur kan det ju vara något direktsänt spelprogram eller nått.
 Jag har ju hunnit  med att ha profilarebete nu på förmiddagen, då drog vi på solbacken o handla korv, bröd och dricka som vi ska sälja på hemma matcherna.. Sen så hämtade vi ut våra matchtröjor och matchshorts som var färdigtryckta på tryckeriet, tryckta med våra personliga sponsorer. skönt att få det klart...Alltså äre int sött så säg, Annas mor och far är hennes personliga sponsor, så då har hon tryckt  "mamma och pappa" på armen, SÖTT!
Jag har dock Holmen skog på mina shorts.. också sött :)

RSS 2.0