En bra dag tisdag

Ja, hur kan en tisdag som den här vara bra trots att man knappt kan prata för att man är så förkyld? Jo, för att världens bästa Sandra är i Skell och förgyller min kväll. Vi var hos Tina och startade kvällen med att se en skräckfilm.. Å fy bubblan va den var läskig.. Men den var  förjävla bra, jag var så rädd att jag minns inte ens vad filmen hette!! Sen har vi pratat på om både roliga och mindre roliga grejor.. Men kul vare och kul blire imorgon när vi ska fortsätta där vi slutade.

Jag har  även jobbat idag.. Men jag jobbade bara 11-16 i frukten.. Skönt att jobba ett kort pass och skönt att slippa kassan när man är hes som en gris. Jag har ju inte jobbat på över en vecka, så det var kul att jobba idag igen efter en veckas frånvaro från da ICA.
Vi hade ett litet studiebesök av nå små tvåor (lågstadietvåor) som lyssnade på en arbetskamrat till mig som föreläste lite om frukt och grönsaker för dem, och de fick ställa frågor till henne osv, hur ett avocadoträd ser ut typ.. haha, de va kul... Så jävla söta barn de finns asså!! De var inbjudna för att dem skulle lära sig att äte lite mer av frukt & grönt.

Jag gjorde nog rätt i att missa träningen ikväll igen.. Så jag kanske blir kvitt denhär envisa förkyldningen snart..  Det enda positiva med att jag missade träningen var väl att jag kunde hänga med Sandra och Tina, och att jag fick se Desperate housewives..

Kommentarer
Postat av: Lunsan UTAN flunsan

Du gjorde helt rätt, big sis är proud (har typ blivit lite internationell efter att jag har sett en föreläsning på engelska idag;)

2008-10-08 @ 15:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0