Friskhetstecken?

Hmm, ja jag undrar de ja!
Jag har varit en sån´ soffpotatis idag utöver det vanliga. Slö skulle jag vilja kalla mig själv. Men efter en dags vila känns det mycket bättre. Jag har varit så duktig idag och bara tagit hand om mig själv.
Men hör och häpna; Jag orkade klä på mig och ta mig ut för att handla en coca och lösviktsgodis. Det är framsteg mot en bättre framtid. Jag trodde inte ens att jag skulle orka andas någon frisk luft alls idag. Men när jag kom hem tog jag en varm dusch och skyndade mig att sätta på mig min delikata rosa pyjamas med fjärliar på igen, och mina luddiga mys sockar! Huvudvärken har släppt och jag känner mig inte alls febrig, så nu känns allt  top notch igen, och jag hoppas jag är frisk som en nötkärna imorgon så jag orkar pallra mig till jobbet och jobba mina 3,5 timmar som jag lovat att jag ska göra, huuhuuu... återstår att se. Man ska ju inte ropa hej förrän man är över bäcken (eller vad man brukar säga).

Den första fredagsfinalen i idol är nu avklarad och jag tycker det svenska folket tog ett bra beslut. För övrigt tycker jag att många var väldigt dåliga ikväll. Nästan pinsamt.. Men jag är ju ingen expert så jag vet inte..
Men Lars E var söt; "Ni som vill rösta på mig ring, blablablablablaaaa, men glöm inte att rösta på dom andra också", haha Vilken skön lirare!


Kommentarer
Postat av: Ellen

gillar Lars :]

2008-10-14 @ 19:29:58
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0