Mamma mia, here I go again

Vi hade ett... ja, vad ska man kalla det.. ABBA tema hos lunkan igårkväll!
Vi inledde fredagskvällen med IDOL där det var ABBA låtar som skulle sjungas (för er som missade det). 
Det var Loulou som hade gjort sitt i programmet och fick lämna tävlingen, och det gjorde hon med flaggan i topp! Det var Kevin som ägde ut allt och alla, utom Alice då för hon är så söt och bra hon med för den delen.

Men det stoppar inte där.. Det fanns ingen hejd på ABBA kalaset, vi fick aldrig nog.. Efter IDOL såg vi Mamma mia, Den ägde! Det var faktiskt första men INTE sista gången jag såg den filmen kan jag konstatera. Men till min stora förvåning så var du duktig Matilda på att hålla dig från att inte berätta hela filmen, jag var lite orolig från början men du lyckades bra (eller rätt så bra) med att se men inte säga, ha ha
Det blev en hel del toner från våra vackra stämband, och en hel del skratt ända in mot småtimmarna. Tror ni jag nynna låtarna nå innan jag skulle somna? SVAR JA. Nu ska jag ladda ner alla ABBA låtar som finns.. Men jag kan fortfarande inte bestämma vilken låt som är bäst? Vi började överväga om vi ska börja ha ABBA som uppvärmningsskiva, vad säger ni om det SIBIF? huhuu..

Vi tog dock en paus från ABBA som varade i en timma när vi såg singing Bee.. Det är ett klockrent program.

Dom är faktiskt normalare än vad denhär bilden här visar ;)

I lunkans fina lägga. Frv: Lunkan Matilda och Anna Matte i en sittande position på golvet i ett försök på att ta på sig skorna. 

                                       

Kommentarer
Postat av: Ellen

Gillar din blogg syrran :)

Mín favvo i idol är dock LAAARS !

2008-10-25 @ 16:26:21
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0