ingen röst.nu

Lagfesten igår var lyckad. Det var en jätte rolig och trevlig fest, med mycket prat, lek och skratt.
Vi skulle dock aldrig ha gått ut, utan varit på festen heeela kvällen och heeeeela natten... För att ute var det lite folk och dålig musik.. Så det blev en rätt tidig kväll igår = skönt idag!
Jag måste ha varit den mest hesaste personen som gått i ett par skor igår, och även idag.. Det är jätte läskigt, jag får knappt ut ett ljud ur min mun...Ni som har fört en konversation med mig under dem senaste  2 dygnen vet precis vad jag talar om!  Men jag har inte ont någonstans? Aja, jag hoppas det är något tillfälligt och att det har gått över när jag vaknar imorgon bitti, det är inte roligt när det låter som att jag inte har gjort annat än rökt och varit cigarettberoende i över 70 år, det är rätt jobbigt kan jag säga!!

Idag har jag varit på edda och sett lite innebandy, damer division 2.. Det är helt sjukt hur sugen man kan bli på att spela när man ser andra göra det.. Man kan knappt sitta still !!  Senare drog jag och pappsen och såg lite hockey på tv:n.. En mycket skön dag för övrigt.

Jag hann med att knäppa lite bilder under kvällens bravader..

                

         

        

Kommentarer
Postat av: mamma

krya på dej älskade gumman....o komihåg eucalyptus i varm mjölk...det är mirakel medel..

kram mor

2008-10-05 @ 22:30:41
Postat av: Markow

Hej kusin vitamin.

Den festen hade jag kunnat vara på :P. Det såg då roligt och trevligt ut :). Hoppas att jag och mamma kommer upp i Jul. Ha det gött kusin./Kusin

2008-10-06 @ 09:56:23
URL: http://markow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0