Toorsdaakk

Vad hände med veckan? Tiden bara rusar iväg.. Det var nyss söndag och nu är det torsdag (snart torsdag eftermiddag till och med) och imorgon är det fredag = helg... Vad hände.. Snart är jag 50 år också.
jaja, igår var det skönt med en tidig(are) träning än vanligt... Då hann jag se top model och efterlyst, sen hängde jag med min älsklings granne Tina också.. Alltså våra spekulationer och analyser går til historien.. Men de är kul, Livet är kul! Det blev rätt sent hos Teeny weeny igår, så jag är rätt tired just nu i denna stund, jag funderar starkt på att slå igång tv:n å lägga mig på soffan så jag kan viiiiil ett tag, har man (o)tur kan det ju vara något direktsänt spelprogram eller nått.
 Jag har ju hunnit  med att ha profilarebete nu på förmiddagen, då drog vi på solbacken o handla korv, bröd och dricka som vi ska sälja på hemma matcherna.. Sen så hämtade vi ut våra matchtröjor och matchshorts som var färdigtryckta på tryckeriet, tryckta med våra personliga sponsorer. skönt att få det klart...Alltså äre int sött så säg, Annas mor och far är hennes personliga sponsor, så då har hon tryckt  "mamma och pappa" på armen, SÖTT!
Jag har dock Holmen skog på mina shorts.. också sött :)

Kommentarer
Postat av: mamma

O jag längtar efter att få komma o heja på dej älskade gumma....vi kommer att stå på rad o heja heja ELINA!.....kul va

kram mor

2008-10-02 @ 13:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0