utan sina sovande timmar...

får man vakna ändå, för det är ju faktiskt dag nu... jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag hatar att sova bort dagar!! Men ibland gör jag det ändå... dubbelmoralen är ett faktum!
Det tog iallafall evigheter för mig innan jag kunde somna... klockan slog 01.00 och den slog 02.00.. Tills jag ringer till Ann, för att sedan ringa Emma som jag visste var vakna för dem var påväg hem från hotellet! Jag var tvungen att surra av mig en stund så jag kunde mildra min panik över att jag inte kunde sova, plus att det är något roligare att prata med någon än att ligga i sängen och snurra runt runt, och det enda man hör är grannens snarkningar.. Varför jag inte kunde sova var för att jag hade så fruktansvärt ont i halsen och i kroppen, jag vet inte om det har att göra med alla tacklingar jag fick igår kväll? :) Klockan hann väl slå 04.00 innan John blund gjorde en insats.
Jag trodde det skulle ha släppt när jag vaknade imorse, men ack vad fel man kan ha! Jag vaknar utan röst.. Men efter att jag försöker få igång rösten med ett trevligt snack med Sandra och en lång dusch så känner jag mig något bättre!!

Ska kila ner på stan nu, ska träffa Emilia, kanske blir det en fika eller något annat trevligt.

Hörs Börs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0