BläÄähHää

Nehe, det blev ingen innebandyträning för mig ikväll, så helt mot min egen vilja sitter jag här och surar.. Jag har tydligen halv ont i halsen och det är ansträngande att prata, så jag kanske gör rätt i att stanna hemma ikväll ändå, i hopp om att man är frisk som en nötkärna imorgon. Det är ju inte heller direkt fair play att smitta ner hela laget också!!

Jag sitter alltså i min soffa med datorn i knäet och myser med en kaffekopp med mjölk i, efter att jag har diskat bort min tämligen stora diskhög så att man kan kalla den just nu helt obefintlig! Bra där elinalu..
Jag sitter och små laddar mig själv så jag ska orka röra mig till närmsta affär, för att inte helt otippat, införskaffa mig en påse halstabletter, Jajustja, sen måste jag köpa ett refil kort till mobben också.. Jag har tydligen snart 0 svenska kronor att ringa för och inga gratis mess längre, jag hade tänkt köpa det hela helgen, men har man ett minne som en guldfisk så är det inte köpt än på grund av minnesförlust, men nu ska det köpas så mitt SMS liv kan återuppstå igen.

Ska bara dricka upp en kaffekopp till...
Vad tusan handlar mitt kaffe beroende om? Jag dricker ju typ mer än farsan!!!

Kommentarer
Postat av: Ellen

Om du driker mer än pappa är du drickberoende :)

av kaffe asså :)

2008-10-07 @ 20:10:25
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0