En sjukling..

Godmorgon, eller goddag kanske man måste säga.. Nu har ju klockan tydligen slagit över till eftermiddag ser jag, och jag är nyvaken!
Jag brukar vara duktig och stiga upp rätt tidigt nästan jämt, trots att jag är ledig. För jag hatar att veta att jag har sovit bort en hel dag! (Plus att jag inte kan sova så länge, för att det blir så himla ljust i min lägenhet när min vindsvåning till lägenhet inte har några rullgardiner till mina snea fönster som sitter på taket, så solen lyser in rätt kraftigt, ljuset som sprids här är som en annan väckarklocka för mig, men men) Jag klagar inte för att dagarna blir så mkt längre om man stiger upp i rätt tid. Men nu är jag sjuk och då verkar jag kunna sova hur länge som helst.. Jag hade nog sovit till imorogon om jag inte blev väckt av telen.
 
Som sagt, jag är sjuk idag, precis som jag har varit sen i måndags.. jag har varit mer eller mindre sjuk i en vecka kan man säga! Jag trodde jag skulle få slippa denna sjukdom. Men ack vad fel man kan ha, jag är precis som alla andra, mitt inne i höst förkyldningen.. Det ser man ju bara när man jobbar.. ALLA  köper halstabletter. Jag trodde jag skulle få slippa detta H-vete, men jag tror att det är Tina som har smittat mig.. Jag har i alla fall anklagat henne för detta.. Eftersom att tjejen har varit förkyld i typ två månader.. Stackare, hoppas du får bli frisk snart!

NU ska jag ska göra mig någon typ av frukost/ lunch/frunch eller vad man nu kallar den första måltiden under dagen under denna tiden på dygnet, trots mina obefintliga smaklökar. Men äta bör man!

Kommentarer
Postat av: mamma

men du Elinagumman.....till min nästa fråga....vem smittade mej

kram

2008-09-13 @ 23:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0