Det är helg.

Lördag morgon, och man är uppe med tuppen!! När jag vaknade hade jag fått två mess av Ann som jag inte riktigt kunde förstå innebörden i. Hon var så kort i sina mess, jag tror att hon hade fått i sig någon alkoholdroppe för mycket ,så att nykterhetskomitén ( = jag ) i Skellefteå inte kunde förstå vad hon menade. I alla fall var jag tvungen att ringa och väcka henne (av ren nyfikenhet) imorse typ halv 8, jag vet, jag är en bra kompis!!

Nåja, vad har hänt sen senast? Emma kom i onsdags och hälsa på!! Mycket trevligt med lite systerkärlek. Hon är kvar fortfarande...
I torsdags var det en stressande dag för fröken Lundström. Det började med att jag var trött för att jag inte kunde sova riktigt gott under natten. Men jag  tog mig upp och gjorde ett grupparbete från 9.30 - 11.30, därefter stress till jobbet som varade mellan 12-17.. Tur som det är jobbar jag på en mat butik så det är inte långt att handla efter jobbet när det är eko i ens kylskåp. Så då handlade jag och sen stressade jag hem och åt, och sen vidare stress till träningen.
Men dagens stress-dag slutade himla bra. När jag kom hem var Emma och Maria Bergström hemma hos mig och myste (Eller säger man mös? haha!!) Då joinade jag dem, vi satt och snackade och skvallrade från allt mellan himmel och jord ända till midnatt. Det var trevligt!!

Igår (fredag) Jobbade jag 10-18.30.. Efter det gick jag och Emma till min kusin Marie och hennes dotter Isabelle och hälsade på. Det var mysigt!! Levande ljus, prat och kladdkaka!!
När vi kom hem på natten till min lägenhet hade jag fått fler som ville vara inneboende hos mig, Ellen och Eveline. Dem var sugna på att göra stan osäker i helgen.... Det är/blir trevligt

Ska dricka nå kaffe nu och göra mig redo för dagen. HÖRS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0