Lön bland annat..

Idag är det den 25 Sept, och ICA ger ut sin lön till sina anställda.. Inte helt oävet! Jag hade bara jobbat fyra dagar på ICA förra månaden.. Men det var en helg jag jobbade, så en liten slant fick man sig allt.
Men det räcker inte, Imorgon får jag en till lön, men den lönen kommer Från fyrklövern som jag jobbade på i sommras.. Det är inte helt fel att få två olika löner två dagar i rad.. Det kommer väldigt lägligt kan jag poängtera.

Äntligen är denna dagen avklarad.... Jag hatar att stressa!! Men det har gått bra ändå.. Jag är ju lite utav en planerare.. Så jag har styrt upp dagen bra och känner att det skall bli skönt att få krypa ner i min varma säng.
För övrigt vann vi träningsmatchen idag, skönt!! Det känns bra att vi är det bästa laget i stan, det har vi ju bevisat mer än en gång under försäsongen ;)

Jag har haft väldigt ont i ryggen i några dagar.. Jag har känt mig som en tant med en ålder på 80+ ungefär, jag har liksom gått som en krok för att ryggen har varit ur funktion och det har varit väldigt tungt att andas.. Men tur man har Lunkan i laget som kan fixa det mesta. Det hjälpte inte att dra ut ryggen så hon knäckte till den på mig igår istället, (Förlåt mormor, jag vet att du hatar när jag gör det, men jag var tvungen för att överleva) Så det känns mycket bättre nu.. Det brukar bara vara pappa som får till det.... Men nu känns det bra igen.. (Men vem vet, imorgon lär jag väl vara ostkroken igen när man sitter i kassan en hel dag) optimist javisst som man är...

Hmm, I helgen då? Jo, den är planerad. Jag ska jobba fredag, lördag och Söndag.. Men en liten utgång imorgon kväll har jag tänkt att hinna med.. huhuuu!!  Jag är peppad. Det kommer bli kul tror jag.. Men jag har en erfarenhet som säger att det blir vad man gör det till...
Jag slutar jobba 18.30, då blir det stressen hem och invänta min kära vän, min arbetskollega, min f.d lagkamrat och den superduper fina Emilia, som kommer efter 19.00 någon gång, då hon slutar jobba.. Då ska vi mysa hos mig som vi gjorde sist.. Det var så himla kul... Vi har alltid så roligt tillsammans!!
Sen så ska Emma göra stan osäker ihelgen också, så tanken är att hon ska komma förbi på min myspys fest hon också... Det blir kul att även ni får lära känna varandra :)

Nä nu måste jag se om jag har någon läcker outfit att ha imorgon... Så det inte blir samma panik som förra gången haha!!

Kommentarer
Postat av: Annnn

Och det bästa av allt på hela fredagen var ju att jag kom och överraskade dig!! ;) haha PUSSIS

2008-09-27 @ 10:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0