Min Blogg Debut

Nu har jag tagit ett stort steg i mitt liv. Jag har skaffat en blogg! Jag känner att jag kan ju inte vara sämre än alla andra, så det är klart att jag också måste börja blogga!
Jag vet i alla fall att jag kommer att ha två trogna läsare, min kära storasyster Emma och min kära vän Ann, dom har lovat mig att dom ska supporta mig och min läsar statistik. Men det är bara för dem jag har berättat om den stora nyheten, jag vet att jag kommer att få fler läsare i dagarna, när min bloggadress har blivit mer synlig för allmänheten, då kommer min statistik att öka hastigt, för det finns så sjuuukt många som vill veta vad jag pysslar med på dagarna :)

Jag peppade Emma och Ann om att starta en blogg, men dem lät inte så inspirerade. Dem skyllde bland annat på att dem inte har någon fantasi och att dem inte har något att skriva om. Men det är strunt! Jag känner ju redan nu att det finns hur mycket som helst att skriva om, vare sig man har fantasi eller ej, om både intressanta och ointressanta grejor. Det är ju för helvete bara att skriva! Det är kul ju. Men jag tror inte att det kommer dröja så himla länge innan jag kan se en emmalu blogg  och en annlu blogg , för dom vill vara precis lika cool som jag är!

Jag vet inte riktigt vad min kära blogg kommer att handla om än, men jag kommer väl att berätta om mitt händelserika liv antar jag...... :) Jag kan i alla fall redan nu upplysa er om att ni INTE behöver vänta er att jag ska tipsa er om vart man får sin bästa ansiktsbehandling för en dyr summa pengar, och jag kommer INTE att ta foton på mig själv när jag sitter med ett falskt leende och har på mig en blågrön ansiktsmask som blondinbella, om detta får ni läsa i hennes blogg, inte i min! Men jag hoppas att jag får många läsare ändå!

Kommentarer
Postat av: mamma

du glömde mej.....som trogen läsare...klart jag ska läsa det du skriver gumman.

kram mor

2008-09-13 @ 02:15:37
Postat av: Snyggsyrran

Haha vaddå kära syster, är vi vänner igen?? ;) Åhh va roligt att få läsa din blogg, se nu till att det blir inlägg ofta!! Kram.

2008-09-13 @ 09:13:43
Postat av: Elin

Hej!

Jag kommer att vara din tredje trogne läsare! :)

2008-09-13 @ 15:42:55
URL: http://tydligengrisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0