Studentmössor.....

Nu är det måndagkväll och en ny vecka är påbörjad.
Vi fick beställa våra efterlängtade studentmössor idag!! Så nu börjar man känna sig en aning taggad till studenten och allt vad det innebär.
Men jag blev lite sne över att vi inte fick pröva ut mössorna som alla andra övriga klasser fick göra på skolan. Bara för att vi är dom enda fyrorna i hela stan ska vi väl inte bli bortglömda och utanför??!! Vi blev nämligen inte informerade om när den egentliga mössprovar dagen var, så vi missade det totalt... Så vi fick mäta våra huvuden med måttband och beställa utifrån det, och jag med min j*vla otur och med en vattenskalle så kommer väl min mössa att vara för liten när det börjar bli dags... Då kommer jag att vara en arg student :D Nääe, nog ska den passa..
Det var svårt att bestämma hur den skulle se ut.. Det fanns så mycket att välja bland... Men den kommer att bli skiiiiit snygg!! Jag köpte något slags paketpris, då fick man med mössa och alla detaljer på den, plus champange glas, penna och något annat student kraffs också. Jag och några andra tjejor beställde en grå Student 2009 t-shirt också :)

Näe, detta duger inte.. Jag måste nog börja tänka på refrängen snart.. Det är en dag imorgon också och då står det jobb på schemat.. Då är det bäst att vara pigg och alert när man ska vara trevlig mot alla trevliga kunder.

Kommentarer
Postat av: Eivor Hultdin

Du blir säkert fin i din mössa, jag kan inte tänka mej annat. Kram mormor.

2008-09-23 @ 09:19:51
Postat av: Erika

För det första jag gillar att din mormor läser din blogg hehe ;)Sen så kan jag informera dig om att vi blev också bort glömda förra året! :(

2008-09-23 @ 11:05:46
URL: http://litenochbla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0