Trött?!

Tröttheten de senaste dagarna har varit ett faktum! Men efter att jag somnade 18.45 igår kväll och vaknade 07.30, plus en 3 timmars sömn på det nu efter skolan så känns jag helt återställd igen! Det kändes helt okej att vi inte hade någon sista lektion idag kan jag säga!
Nåväl, varför har jag varit så trött kan man fråga sig? Jo, det kostar att ligga på topp. I fredags innabar det festligeheter, vilket resulterade med lite sömn, när man inte är klok nog att gå isäng i tid, när man ska upp och jobba 11-19.15 dagen därpå får man lida. Under dem första tre timmarna på jobbet visste jag inte om jag skulle fortsätta överleva vår planet, men efter en alvedon och vatten så kändes allt på topp igen!!
Efter jobbets slut och en vän som heter Emilia så blev det lite vin även denna kväll (lördag), men det var ytterst lite, eftersom jag inte ville känna av samma bakishet på jobbet igen. (Se man på, jag lär mig av mina misstag) Vi for ialla fall på en 30 års fest som Emma bjudits med oss till. Vi kände ingen som var där, men det var trevligt att se alla glada människor. Efter det drog vi till olearys och satt o surra med lite folk.
Söndag och det innebar tillbaka till jobbet. Det gick bra, förutom att jag har drabbats av höst förkyldningen igen (jag hoppas den är kortvarig) och att jag jobbade i någon slags dimma av trötthet. Men jag sovde väldigt gott inatt kan jag konstatera. 

Hur ska man summera detta då? Trött - Men jag har haft en jäävligt rolig helg :)
Nu är det måndag och det är dags att vara seriös igen.

  
Emilia och jag                       Fina Emilia                   Emilia med den farliga cykeln (Vi har dåliga minnen av den)


Kommentarer
Postat av: mamma

Aja baja......

vi ses på fredag gumman....jag längtar efter dej

kram mor

2008-09-29 @ 23:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0