wohoooow..

Jag har investerat idag!! Mitt VISA kort har varit väldigt väl draget den senaste tiden om jag säger så.. Jag måste sätta en gräns snart innan det spårar ur :)
Jaja, jag köpte i alla fall en Soda Stream Design idag :) Den är väldigt fin... Jag har dock inte tagit upp den ur kartongen ännu.. Jag är ju typ världens oteckniska person.. Men jag hoppas jag får igång den inom kort. Då skall det drickas kolsyrat vatten i mängder...


-


Gu så trött jag är efter dagens arbetsdag känner jag, man blir faktiskt jätte trött efter en hel dag i kassan.. Man känner sig som en robot, eller en dator av något slag när man suttit där för länge... Men men, det är skönt.. Då kommer jag att sova gott inatt..
Efter jobbet stod Lina och väntade på mig, sedan åkte vi till fotografen för att vi skulle ta enskilda bilder med laget... Vi skulle posa med matchkläderna som vi ska lägga upp på hemsidan osv.. Fotogenisk som man är ;)
Kommentarer
Postat av: Elin

sv: jag är lätt på!!!! vår nya matchrutin.du är så fotogensik sååå :-))

2008-09-23 @ 23:22:29
URL: http://elinlovisaa.blogg.se/
Postat av: tiinis

elina elina elina:P

jag är besviken att du inte nämner din bästaste kvarterskompis (=MIG) hihi och jag diggar din blogg, och btw, kan du få igång en blogg kan du nog fixa din soda streamer:P jag har fortfarande inte fattat hur min blogg fungerar så jag gav upp:P det går snabbare med mess:P höhö kysssssssssar

2008-09-23 @ 23:39:29
Postat av: sorken

haha du vet väl om att det inet e bara kolsyrat vatten som du kan dricka ur den :P

2008-10-03 @ 13:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0