14.09

Gissa vad jag gör? Jag väntar på en människa som ska checka in läggan! haha
 
Nämen snubben som var här igår vet jag inte riktigt vad han gjorde. Jag blev bara irriterad och kände att vadfan tror du?
För det första så klampade han in med skorna på!! HALLÅ?! Det gör man väl inte hos främmande människor om man inte ber om lov först. Han var alltså utan hyffs.

För det andra så var den första frågan han ställde om hur tvättstugan var och angående tvättider.
För det tredje så gnällde han över att det var en vindsvåning och att utsikten inte var okej.
-Nämen skit ire då tänkte jag.
Jag tycker bara att det var lite konstigt att han inte hade tagit del av den informationen att det var en vindsvåning innan han ringde och väckte mig för att komma på en lägenhetsvisning.
Han sa iaf att han skulle fundera på det, men efter fem timmar rinde en annan (tjej) och bad om att få komma idag, så det ska hon göra.

Men jag är glad över att han inte ska ta den. Jag tycker hellre en söt & trevlig människa som förtjänar läggan ska få ta den istället. Inte vill jag lämna över mitt himmelrike till vem som helst inte.

Jennifer: Jag ska flytta ut ur läggan nu när jag tar studenten och flytta hem till Malå under sommaren. Sen vet jag inte riktigt 100 vad jag ska göra.. jag har mina små planer men dom är inte konkreta ännu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0