14.50

För övrigt, ANN OCH SANDRA ÄR I SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA NI HÖRDE RÄTT. MINA TVÅ HJÄRTAN ÄR I VÅRT RIKE. Det firar vi med en kaffekopp till!

Dom dök upp inom Sveriges gränser igår utan någons medvetande!! Hur söta klassas man inte att vara då på en skala 1 - 10 när man överraskar folk på detdär viset? Aaaa, det är sött.

Ann blev dock inte så nöjd när jag ringde till henne på hennes Svenka nummer när jag redan visste om att dom hade anlänt. Hon hade ju tänkt överraska men det blev snarare jag som överraskade henne genom att jag reda visste =)

Matte ringde nämligen och surrade igår, och efter ett tag han ba: Förresten, vet du vem jag träffade på statoil för ett tag sen? Jag ba eee nää?! - Ann Lundström.... 
 Då hamnade jag senare i en chock och efter att jag lyckats hämta andningen igen så ringde jag till henne, och när jag hörde hennes ljuva röst blev jag så glad att jag nästan höll på att smälla av. Det var L Y C K A  av en högre grad.

Jag har inte hunnit prata med Sandra än för jag har slut pengar på telen ,och jag förstår om hon har fullt upp. Men ikväll ska jag minsann fylla på telefunken så jag får höra hennes vackra stämma.

Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknat dom två små liven.LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0