14.03

Glad Påsk hörrni! Skärtorsdag idag och påskhelgen har precis tagit fart! Hur underbart är inte det? Första dagen av en långhelg som ska gå i påskens tecken!!

Idag har jag inte hunnit göra några som helst bra grejer som jag kan känna mig stolt över. Jag har legat som en sargad säl i sängen fram till tolv när jag tog ett första initiativ som blev att sätta sig bekvämt framför datorn.

Men mitt förskräckligt dåliga beteende har en orsak. Jag sovde inte som en prinsessa inatt när jag led av en fruktansvärd huvudvärk som äntligen har lagt sig!! Hela gårdagen hade jag planerat hur förträffligt skönt det skulle bli att sova. Men till min besvikelse dök headachen upp som kunde känna sig mer än ovälkommen. Nåja, nu är den väck och jag känner mig fit for fight igen.. typ.

Det är bra för jag ska jobba ikväll.. Hoppas det dyker upp någon trevlig påskkärring så man får lite påskkänslor eller nått

Jag hoppade alltså över skolan idag vilket betyder att jag fick en dag längre påsklov. Ja, jag har ju glömt nämna det.. Jag har påskov nu JAOJAOJAOOOOOOOOOOOOOOO!! Så jävla lovely. Jag for inte på skolan idag, jag ska inte dit imorgon och inte på hela nästa vecka!!! Det firar vi med kaffe, vi hörs sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0