00.12

Idag har det varit en bra dag! Bästa dagen på denhär veckan iaf! (som för övrigt inte kan vara så svårt eftersom denna veckan har gått i trötthetens tecken).

Iallafall! Dagen började med vakna med the voice på tvn där man fick klart för sig att Jacob Öqvist inte var tvungen att sluta i programmet, utan att gårdagens program endast var ett stort aprilskämt! Men om jag säger såhär, jag gick INTE på det och det var inte roligt.. Ni som såg avsnittet igår fattar vad jag menar!
Den människan som trodde sig vara påhittig och rolig med detdär skämtet är ett enda stort aprilskämt hela han.
Efter det väntade två dryga lektioner innan lunch! Efter lunchen sjukanmälde (med nöje)  jag och Tina oss för vi kände att vi hade viktigare saker att uträtta än en lång och tråkig filosofilektion som vi lika gärna kunde skippa.

Då åkte vi istället och köpte min nya digitalkamera som jag säger varmt välkommen till! Du är efterlängtad min nya vän, jag hoppas vi får ett långt liv tillsammans med många fina och framförallt roliga minnen.

Javisst ja, innan vi drog från skolan hämtade vi ut våra eftelängtade studentmössor!! Den är väldigt fin och jag vill bära den varje dag tills vi går ut.

Ikväll for jag på träningen som jag dock inte kunde medverka i. Min rygg är trasig så jag kan inte andas när jag springer, vilket resulterade i att jag for hem lika snabbt!

Jag har äntligen kommit en bra bit på vägen med historian och det känns toppen att jag äntligen fått tummen ur.

Då tackar jag för mig och säger Godnatt, för imorgon bitti ska jag vara pigg när lägenheten ska sättas på prov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0