23.38

Nu är jag hemma i Malå igen som jag vistas i alldeles för sällan känner jag. Det känns guld att få vara hemma bland mina nära & kära igen och få bli lite sådär lagomt ompysslad, me like.

När jag kom inom Malås skyltar just efter klockan 18 plockade pappa upp mig så vi åkte upp till honom där alla mina systrar satt och typ chillade, och där slukade vi kaffekopp nummer 1. Vi satt och surrade länge innan vi åkte till Rentjärn och hälsade på min faster där det också surrades på en hel del om allt och ingenting, det var verkligen trevligt, och samtidigt dracks kaffekopp nummer två upp. När vi kom hem igen på blåbärsstigen tyckte jag och pappa att vi lika gärna kunde inta en tredje kaffekopp sådär på kvällskvisten så därför satte vi igång bryggaren igen och slukade lite kvällskaffe, alltså kaffekopp nummer 3. Och till saken hör att jag drack väl ett tjugotal kaffekoppar innan jag tog bussen från Skellefteå. Jag BÖR dra en gräns snart med mitt kaffedrickande tror jag.

Nu är jag hemma hos mamma på snickargatan med Emma som är duktig och pluggar. Jag sitter och väntar tills hon pluggat sig less så vi kan se kvällens DH avsnitt som hon spelat in.
Mamma jobbar natt inatt vilket betyder att jag inte får träffa henne förän imorgon. Därför längtar till imorgon för jag saknar dig!!!!!

Kram


Kommentarer
Postat av: Mamam

o jag dej älskade gumman kram mor

2009-04-28 @ 23:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0