23.54

Nu är det kirrat och klart! Beskedet kom tidigare än väntat och jag behöver inte gå och vara nervös längre. Jag har fixat sommarjobb WIHOO. En tung börda har nu lämnat min kropp. Lovely. Jag har nämligen känt en inre stress över sommaren, jag har inte riktigt vetat vart jag ska slå mig till ro.
Jag hade ju jobb här om jag ville, men eftersom jag tydligen skulle krångla till det maximalt så kände jag mer för att spenadera sommaren hemma med min familj istället. Jag blev inte heller mindre stressad när jag kom på mig själv imorse att läggan är ju för tusan uppsagd och jag är bostadslös i juni. Men nu är det klart (å betart) och jag är glad för det. Jag kan härmed pusta ut.

Men nu för att dämpa er nyfikenhet: Jag ska vistas på hemtjänsten i sommar in my hometown MALÅ!
Det känns trevligt med ännu en ny utmaning. Jag har nämligen aldrig varit där tidigare så det blir spännande, och för att göra det ännu mer spännande kan jag ju förtälja att jag blir arbetskollega med min mor, mitt eget kött och blod. Det ska bli intressant, dock är jag inte orolig utan jag tror det kommer gå som på räls eftersom vi trivs i varandras sällskap.
Jag hoppas jag ska kunna trivas som fisken i vattnet där, om inte annat blir jag då en erfarehet rikare =)

Puss .Kommentarer
Postat av: tea

Klart du kommer trivas! och så underbart att ha dig här i sommar :)

2009-04-08 @ 06:11:09
URL: http://teabella.blogg.se/
Postat av: Mamma

Jag är säker....VI KOMMER ATT TRIVAS MED VARANN!!

jag älskar dej kram mor

2009-04-08 @ 09:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0