14.57

Nu har jag stekt färdigt kycklingfilén som jag så duktigt har tinat och marinerat. Smaskens! Och nej, jag är tydligen inte rädd över att hitta någon slags glasbit! För er som tycker att jag är dum i huvudet som vågar köpa kycklingfilé trots alla skriverier kring det funna glaset i kycklingen kontrar jag med att säga att jag tyvär inte kan motstå det för jag tycker det är så satans gott!!! M U M S, och jag har inte tänkt göra några glasfynd. Jag inbillar mig nog att sannolikheten att det ska finnas i just min är rätt låg.
För övrigt läste jag någonstans om att man hade hittat en glasbit i en citron också. Ja, så ni fattar ju, man kan ju snart inte äta nått om man ska vara sån! Och isåfall kan man inte dricka något heller eftersom dom hade hittat glas i en ölBURK också.

Påtal om det. Jag följde Tina på solbacken igår för att hon skulle genomföra lite ärenden. Då kom vi samtidigt på att vi skulle handla lite föda till våra tomma kylskåp.
Jag hade handlat kycklingfilé och ingredienser till det samt lite annat, och hon hade handlat ingrdienser till köttfärrsås. Jag stod före henne i kön och vi hade alltså handlat helt olika livsmedel. Då när jag ska betala ber kassörskan mig om 166.50 svenska kronor, och sen när det är Tinas tur för betalningen kräver hon EXAKT samma summa av henne, 166.50 kronor. Hur komiskt var inte det att vi handlade för precis lika mycket?! Helt på pricken på femtioöringen samma!! Jag sa till Tina att det måste betyda något.. Men vad vet jag dock inte.


Dock köpte jag inte av märket kronfågel, för det var väl där man hade hittat glaset?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0