23.05

Roligare än såhär blir det tydligen inte fredagen den 3/4-09!!

10.00-10.07 Lägenhetsvisning! Killen ville självklart ha lägenheten, han typ älskade den! Men han lär nog aldrig uppnå samma klass som mig när det gäller att rent utsagt avguda den!
 Det var ganska roligt ändå nu när jag tänker tillbaka eftersom jag skrev tidigare: "om han nu mot all förmodan skulle tacka nej till den skulle det nog bero på att han inte skulle kunna tänka sig bo i en vindsvåning, med snetak och fönster mot himmelen - alltså ingen bra utsikt."
Men det första han sa när han klev in genom dörren var: Oj vad stor lägenheten är, jag trodde den skulle vara liten som en skokartong! Och jag älskar snetaket!!!!! (han såg även helt lyrisk ut när han uttryckte sig).
haha jaha, så roligt tänkte jag!
Slutsats: Han blev lycklig och ska ta den. Jag blev glad men samtidigt lite ledsen och panikslagen, har jag verkligen gjort rätt val? Ja det har jag, nu är det dags för lite nytt i tillvaron!

Sedan bidde det jobb mellan 11-19.30.. Inte så roligt pass, hela dagen är förbi utan att man hunnit uträtta någon form av lycka.

Efter jobbets slut handlade jag hem lite go fika som jag nyss tryckt och jag känner att det var helt välförtjänt!
Nu sitter jag här och känner att jag ska, eller jag är mer eller mindre TVUNGEN att plugga mig till sömns (ja, en fredagkväll jag vet). För om jag inte gör det nu så hinner jag aldrig det, och jag vill få det klart innan sista inlämningsdagen.
Eftersom jag nu sagt  och till o med skrivit att jag måste plugga så är det bara till att jag gör det..

Nä, nu äre dags att jag tar tag i situatonen!!!!

PS PS PS: Imorgon är det fest med ICA gänget och det känns KANONKUL. Jag längtar.Jag, Matte, Tina o Joel arrangerade en trevlig fyrmanna fest i min lägenhet i december när jag gick i ettan, eller kan jag ha gått i tvåan?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0