påskhelgen

Sådärja, då var ännu en arbetskväll genomförd! Det gick som bra för att både jag och Alex var bara lite allmänt sådär flummig hela kvällen ni vet!  haha kul vare.

När jag kom hem så skrev jag klart filosofiuppgiften och har precis skickat in den, så nu har jag officiellt påsklov och det kan knappast bli mer välkommet. än såhär.

Nåja, påsk vare ja. Jag har glömt uppdatera er hur min påskhelg 2009 ser ut. Schemat är nämligen upplagt på ett lite annorunda sätt i år än vad det brukar vara.

Imorgon (långfredag)

Mina stora kärlekar: Ann, Emma, Ellen & Eveline tar passaten från Malå och entrar Skellefteå för att hälsa på mig imorgonförmiddag.
 13.15 Samling
15.00 Kvalmatch mot Lockerud. (Mina kärlekar är självklart kvar och hejar)
Sen stannar Ellen & Eveline kvar hos mig och myser.

Lördag (påskafton)

Emma återvänder till Skellefteå
Jobb 10.30-17.00
20.00 avgår bussen till Ängelholm.

Vi har match på måndag i Ängelholm, den sista och avgörande matchen. Kommer tillbaka till Skell Tisdag.

Mina älskade systrar Emma, Ellen & Eveline ska följa med mig och mitt lag för att se matchen. Men det är nog 3 bidragande orsaker till varför dom ska följa.
1. Se matchen och heja fram oss till vinst.
2. Hälsa på vår moster AnnaStina i Landskrona som vi saknat så mycket. (Oj, vad vi sett framemot detta, det känns hur kul som helst).
3.Miljöombyte

Denhär helgen kommer bli kanon!

För övrigt har jag haft fredag hela dagen? Jag älskar att det bara är torsdag och att fredagen är imorgon istället. Kanske kan min inaktivitet från skolan idag ha varit skälet till min totala veckodagsförvirring?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0