17.28

Min födelsedag var supermysig. Jag började den på bästa sätt (?) genom att jobba. Sen kom Emma & Fredrik och hämtade mig för att sedan handla, åka hem, laga tacos, äta, dricka öl och sedan gå ut på en liten krogrunda på söder. Det var en lyckad dag helt enkelt!

Sen i Söndags då jobbade jag och var lite sådär lagomt pigg hela dagen. Sen efter jobbet kring 21-tiden mötte jag upp Tina, hennes vän och Elin för att umgås, surra och ta 2 öl på en uteservering. Det var riktigt uppskattat och jag kände hur mycket jag saknat er. KOM TILLBAKA!!!!

Sen har jag jobbat mån, tis & onsdag och igårkväll efter jobbet mötte jag upp en trevlig prick som heter Johan och vi tog någon afterwork öl vid medborgarplatsen. Jag ville liksom fira att jag är ledig idag haha!!
Nämen det var kul kul kul och vi hade det trevligt.. Skönt väder var det också!!!

Men idag är jag sjuk.. BUHUUUU.. Jag kan inte prata i stort sett för jag är så förkyld.. Sen tror jag att jag har feber också.. Och det känns inte helt okej med tanke på att jag har rätt mycket jobb framför mig.. Jag har inte tid med någon sjukdom.
Så idag ska jag inte vara ute på hela dagen. Idag ska jag vara inne och bli frisk.


Kommentarer
Postat av: Elin

jag ska komma tillbaka dvd:)

Dessutom så tycker jag att du ska hålla mig uppdaterad om den där johan;) håller mina tummar gullellan=)

2009-08-27 @ 22:07:38
URL: http://eelinbackstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0