18.32

Då var man hemma igen efter dagens slit som faktiskt inte innebar så mkt slit med tanke på att vi nästan är klar med allt som ska göras innan frukt, grönt & blommorna anländer till butiken (min avdelning).
Förra veckan och i veckan har vi städat, plockat in kolonial i hyllorna, skrivit skyltar, etiketter, gått utbildningar, möblerat om, satt upp hyllor osv..

Som ni kanske redan vet så har vi ju inte öppnat affären än, den öppnas om exakt en vecka (den 12/8), så just nu så finslipar vi bara allt så allt är klockrent och klart innan portarna slås upp... Det blir en riktigt spännande dag för övrigt och jag längtar.

I veckan har vi även fått in en kaffemaskin till personalrummet med flera olika smaker till kaffet så det är bara att välja och vraka på det man för tillfället är sugen på, naturell, sött, chocklad smak, gräddigt, blandning osv. (har jag sagt att jag älskar mitt jobb?) den är GULD värd! Så det är inga problem för mig att tillfredsställa mina behov.
Dock har jag inte hunnit gå igenom alla smaker än eftersom den tydligen gick sönder imorse!!!!!!!! Förbajjat också, jag hoppas den lagas inom kort eftersom vi idag fick nöja oss med vanligt svart bryggkaffe..... det går så fort att man blir bortskämd =)

Ikväll vet jag inte vad som händer, är sugen på en film eller något annat i den stilen så jag ska höra med Petter om han tycker det låter som en bra idé...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0