23.01

Hej hej!!

Nu var det måndag igen och snart är den till och med över. Denhär söndagen och måndagen har inte alls varit  speciellt ångestladdad som den vanligtvis brukar vara eftersom jag har många saker att se framemot  veckan!

1. Jag fyller 20 år på lördag (som jag har längtat)
2. Jag har en rätt så lugn arbetsvecka.
3. Fint väder på torsdag och jag är ledig. Då ska jag åka iväg till Ekerö och träffa min kusin Lars + hans familj, där blir det grillning och jag ska få krama mina nya kusinbarn. Han har nämligen fått två små söta tvillingflickor för några veckor sedan.
4. Troligtvis utgång fredag +lördag.
5. Emma kommer till Stockholm på onsdag och stannar hela helgen tror jag?
6. Elin och Tina från mitt lag kommer till Sthlm på söndag och vi ska ses. DET BLIR JÄTTE KUL. SAKNAR ER.

I helgen var det jobb hela helgen lång så jag har inte hunnit med så mycket mer. Skönt att få tjäna ihop en slant istället för att slösa. Jag jobbade kväll fredag och förmiddag lördag.. Vilket innebar att när jag åkte hem från jobbet  i fredags mötte jag alla som skulle ut på krogen, och när jag åkte tillbaka till jobbet på lördagmorgon mötte jag dom som skulle hem från krogen.. haha lagomt risiga!!

Under lördagskvällen åkte vi föresten iväg till grönan och såg sommarkrysset igen. Det var kul för att Kevin Borg med flera var där och ägde. Dock så hörde jag rykten om att jag och petter till och med syntes i pubilken under direktsändningen?  vad handlar det om? Jag tyckte inte att vi stod så centralt så risken fanns att vi skulle fasta på bild... Men tydligen!! Jag fick några sms av folk som hade sett mig haha!!

Annars, inget nytt.. Eller jo, jag älskar mina nya arbetskamrater för att dom är KING. Så fruktansvärt snälla och roliga.
Sen så var tydligen Måns Möller inne och handlade ikväll.. Men jag missade det eftersom jag var på lagret under den tidpunkten.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni var så söta på tvns första parkett, nåja inte riktigt, men en tydlig bild i alla fall. Kram mormor.

2009-08-18 @ 18:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0