22.05

Det har varit väldigt mycket jobb snack här på bloggen den senaste tiden.. Men va tusan, allt är nytt och det känns kul.. Sen så har jag inte hunnit göra så mkt annat heller haha!!

Jag stannade kvar typ 3 timmar  extra igårkväll efter jobbet för att vara med på VIP-visningen av affären. Där var det mycket folk, gott att äta och allmänt trevligt bara.
Chefen, någon annan och ICA:s koncernchef höll några tal där det sades en hel del väl valda ord och vi fick en massa lyckoönskningar osv.

Men idag, den 12/8 är den dagen vi alla längtat efter sååååå hiiiimla länge. Idag kl.11.00 slog vi upp portarna på vår nya butik ICA MAXI lindhagen. Alla var spända och förväntansfulla! När det endast återstod 1 timma kvar innan öppningen så hade vi nedräkning i högtalarna och alla gick runt med ett ständigt leende på läpparna.

Men sen, alltså heeeeelt seriööööst... Jag hade väntat mig en hel del kunder som skulle dyka upp.. Men alltså det var helt sinnessjukt galet mkt folk! Människorna hade köat minst typ 1½ timma innan vi öppnade. Det kändes lite konstigt tycker jag, för ja mena, det är ju bara ICA liksom? haha.. Men kul var det!!
Hela dagen har varit galen tycker jag, man sprang som bara omkring där som en vilsen höna hela dagen, man var överallt och ingenstans kändes det som. Mycket folk, plus att vi har ju jätte mkt premiärpriser i veckan så det finns ju hur mkt som helst att fylla på, men sen så hittar ju ingen kund någonstans så direkt man börjat plocka upp något från lagret så måste man avbryta för att guida runt alla så folk hittar rätt =D 

Jamen ni kan ju se här hur mkt folk det var som köade för att ta sig in, och såhär såg det ut i flera flera timmar, ja nästan hela dagen! Jag tog kortet från vår entré som ligger högt upp från ingången till gallerian:Här är lite bilder sen igårkväll på VIP-visningen:


Här är bara en del från personalen..


Vår ljusa o fina frukt & grönt avdelning:
Det känns riktigt bra att vi är igång nu! :)

Men imorgon är jag ledig och det känns skönt, då ska jag försöka ta mig ut till stan och hoppas på det bästa (att jag hittar en massa saker att köpaaaaaaaaaa).


Kommentarer
Postat av: Anonym

INNAN ja köa 2 timmar för ICA M... ;) Haha okej, kanske för din skull babe!

2009-08-12 @ 23:17:13
Postat av: Anonym

inponerande måste jag säga, kram mormor.

2009-08-13 @ 10:33:46
Postat av: Anonym

Så sjukt att folk är så galna i mat! :)

Men det är kul att höra att du trivs och att allt går bra för dig därborta stumpan!

Å snart ses vi ju ;)

PUSS saknar dig flingan!

2009-08-13 @ 23:39:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0