22.36

Wohoww vilken underbar helg jag har haft i helgen!! För att inte bara tala om den roliga kick Offen i lördags så åkte jag och Petter på grönan igår och såg Lady gaga gå all in på scen :)

Nämen kick Offen var förträffligt trevlig. Vi samlades kl 14.00 på ICA:s huvudkontor i Solna där vi pratade om rutiner, målsättning och hur vi ska hantera kunderna. m.m. Vi hade även små diskussions grupper så verkligen alla fick chansen att yttra sig om sina åsikter och idéer.
Efter det, kring 19-tiden så kom ett champange bord inrullandes där vi skålade och minglade. Sen fick vi en god middag som innehöll en hel massa som kockar och andra servitriser stod för. Vi fick även en smarrig efterrätt som bestod av någon slags chockladpudding och jordgubbar, sen bjöds det även på öl och vin av olika sorter där det bara var att ta för sig.

Efter att vi börjat känna oss mätta och belåtna av båda mat och mingel åkte vi till en uteservering på söder. Det var ritkigt trevligt för att det var så många från gänget som ville hänga med, jag tror vi fyllde upp 3 lång bord med bara Lindhagens-personal :) Sen när det stängde gick vi vidare till ett disco där det spelades schlager - och andra gamla gobitar, så ni som känner mig förstår nog att jag trivdes som fisken i vattnet! Vi dansade och sjöng till kl 03.00 så det stod härliga till och svetten rann! =)

Igår iaf, åkte jag, Petter och 23.000 andra till Gröna lund för att se Lady Gaga göra succé! Hon ägde, hon var alltså super bra så det var helt klart värt att stå där 1.5 timma innan och vänta o trängas för att se henne. Som sagt så var hon bra, men hon var något lättklädd och verkade inte alls ha något fel på självförtroendet. Hon hade alltid en mini klänning på sig där stringen och i stort sett allt annat syntes mest hela tiden, och hon bytte ju självklart om några gånger under konserten och det blev bara mindre o mindre kläder hela tiden.. men men, det kanske är så det funkar =)

Jag tog några bilder igår som jag tänkte lägga upp imorgon, jag orkar inte nu för nu ser jag Beck - pojken i glaskulan. ÄLSKA BECK för övrigt.

Jobb 08.00-16.00 imorgon. Hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0