lite tankar, tisdagstankar.

Jag har tvättat kläder nu under förmiddagen, och under tiden har jag ätit, surfat, sett tv och bara haft det bra. Precis så som man ska ha det under sina lediga dagar. (Det är för övrigt guld värt att ha egen tvättmaskin i läggan, jag älskar, jag kommer aldrig flytta här ifrån hahaaa).

Jag har samtidigt tänkt en hel del, och jag har insett ungefär på en skala hur lycklig jag är just nu, jag är glad.. Jag tänkte dela med mig av mina tankar under tiden som tvättmaskinen håller på att köra sin sista tvätt för dagen.

Nämen jag är bara så glad att jag tog chansen och flytta ner hit till det som från början var ingenting. Jag hade ett jobb, men inget mer, bostad osv fick jag ju som i sista ögonblicket..
Men allt eftersom har allt gått fantastiskt bra. Jag har ett jobb som jag älskar, det kanske låter lite väl klyschigt, men det är faktiskt sant. Jag har så coola, snälla och roliga arbestkamrater som gör att varje lyft på jobbet blir roligt. Självklart kan man bli less själva arbetsuppgiften i sig, att plocka upp bananer och vara trevlig mot kunder som är otrevliga tillbaka är väl inte alltid jätte kul, men det är dom man jobbar med som gör det till en bra grej!
Det har fungerat klockrent att bo med Petter, oj så kul vi haft! Och jag bor just nu med 2 underbara tjejer som jag tycker väldigt mycket om.

Jag har lärt känna helt fantastiska människor här nere, för det mesta gör jag roliga saker hela tiden, staden är stor så alla känner inte alla här nere, man kan verkligen vara sig själv, stort utbud, ja jag skulle egentligen kunna hålla på hur länge som helst.

Jag har varit här nere i typ 4½ månad och jag har inte känt en så stor saknad till allt där hemma att det har varit ohållbart, så har det aldrig varit. Självklart har man haft kvällar när man längtat hem till familjen och vännerna otroligt mycket, men aldrig så extremt att jag inte skulle kunna fortsätta.

Som sagt så trivs jag ruskigt bra här, men för det har jag inte sagt hur länge jag ska bo här.. Det vet man aldrig!

Det jag tycker är helt klart jobbigast, det är att jag flyttat så långt bort från mina närmaste vänner och min familj som ligger mig närmast om hjärtat.. Eftersom jag bodde i Skellefteå dom senaste 4 åren och var i stort sett aldrig hemma då heller så känner jag att jag missar så mycket tid med er. Jag skulle vilja ta med er i min väska när jag åker tillbaka efter jul. Jag vill ju vara med er jämt!!! Jag vill uppleva allt tillsammans med er. Jag pratar ju med er ständigt i telen osv, men det är inte samma grej. Usch, jag vet inte hur jag ska göra.. Ska jag bara köra eller ska jag hänga med på era äventyr?

Sen så saknar jag innebandyn och mitt kära innebandylag så mkt att jag blir knäsvag! När ska jag göra comeback? Fan, det är inte lätt att veta vilket val man ska göra. Jag kan ju inte börja spela i något lag här ner än med tanke på hur mitt schema ser ut nu...

Denna tjej tycker jag så fruktansvärt mycket om. Carro, GILLA, vi äger. Dig kan man verkligen prata om allt med, skratta och ha kul med!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vi saknar dig med och jag tycker du ska göra comeback nu! :D

2009-12-01 @ 16:20:11
Postat av: Tea

2009-12-01 @ 16:21:42
Postat av: Tea

Jag saaaknar dig så mycket!! Men jag är glad att du trivs där nere.. men jag känner att ännu ett besök till sthlm skulle behövas :)Men snart kommer du ju heeem... PUSS

2009-12-01 @ 16:23:15
URL: http://teabella.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-12-01 @ 21:28:45
Postat av: Mamma

jag längtar så efter dej älskade gumman.....kram mor

2009-12-01 @ 21:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0