12.25


Dra mig baklänges, idag snöar det på riktigt! Jag befinner mig i en smärre chock just nu. Jag som trodde att det bara kunde se ut såhär i Malå, hade uppenbarligen fel.

Kolla snökaoset!Bilderna visar inte sin rättvisa, eller ni ser ju att det är snöigt, men det blåser helt galet också så vädret är olidligt. Jag vill kalla det snöstorm.

Och såhär såg det ut för en vecka sen ungefär..


Jag ger mig själv 2 val.
1. Jag åker till stan, blir översnöad mer än en gång. Jag är stressad, försöker hitta julklappar men det går inte för att jag inte kan fokusera på någonting annat än mina blöta fötter som värker.
2. Jag höjer upp musiken till max, städar mitt rum och försöker göra en bättre ordning i min garderob eftersom jag har fått mer garderober nu, samt så behövs det verkligen med tanke på att jag var hos Petter i tisdags och hämtade lite klädpåfyllning =)

Efter en kort betänketid så bestämmer jag mig för det senare alternativet. Jag struntar i att handla julklapparna idag och försöker styra upp det imorgon efter jobbet istället. Av just den anledningen att jag vägrar i sten att kriga på i snö på stan, bland hur mycket människor som helst som är stressade och helt hysteriska såhär innan jul.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men lite snö! Vi har 30grader kallt. Ser fram emot att få bjuda dej och dina syskon på en bit mat. Vi har också snö bara så du vet. Kram mormor.

2009-12-17 @ 13:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0