14.35

Ha, jag som trodde att jag skulle få helg idag klockan 12 hade tydligen fel. Jag fick en paj kastad rakt i ansiktet kan man säga! Precis innan jag skulle gå hem så fick jag reda på den informationen att jag enligt julschemat jobbar 12-18 på söndag.. Det hade jag ingen aning om, jag hade tydligen missat det totalt. Inte Okej Elina, men tur jag blev påmind.

Men det gör mig ingenting. Jag taggar för helgen iaf!! Jag är grymt taggad till och med.

Ikväll blir det fest. Jag är bjuden på inflyttningsfest hos Elin som har flyttat granne med globen typ. Det är några urgulliga tjejer som ska dit så det blir nog king.
Men det som gör kvällen lite knepig är att Carro och Lillemor också ska ut, men på andra äventyr.. Så jag har inte riktigt bestämt mig än vart jag ska gå. Men jag funderar starkt på att gå på Elins förfest, sen möta upp Carro och Lillemor o går ut i vimmlet med dem! Aja, den som lever får se, det blir nog bra hur jag än gör =)

SEN IMORGONKVÄLL SKA JAG OCH MADDE UUUUUUT och det är jävlart all in som gäller från start till mål. Vi är bjudna på födelsedagsfest och vi har taggat varandra för detta i 2 veckors tid så vi kommer vara sjuuuukt laddade imorgon. Alla tiders!!

Nu ska jag gå ner till Solna centrum för att kolla i affärer och besöka bolaget. Sedan ska jag vila så jag orkar med helgen =)


haha denhär "snyggbilden" bjuder jag på!!

Kommentarer
Postat av: Marra

Jag tror närmare bestämt att d är snyggtjejen som skriver detta inlägg som syntes lite i hörnet av bilden ;) Är d möjligtvis på en roadtrip och en förfest på Vanadis som denna bild är tagen :)

2009-12-20 @ 13:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0