11.21

Igår blev det en lugn kväll i goda vänners lag. Jag och Carro åkte till Elin och umgicks med tjejerna som var där ett tag, och oj vilken fin lägenhet hon har, mycket mycket fin.
Det var trevligt, men jag och Carro var för trötta och otaggade för utgång så vi struntade i det. Jag laddar för denhär kvällen istället ;)
Men sent blev det trots allt. Carro åkte hem och jag åkte in till stan för att möta upp en annan vän som jag drack några kalla med och toksurrade till klockan 3 när det var stängningsdags. JÄTTE MYSIGT!!!!!

Jag drömde en mardröm igårnatt också.
På onsdag anländer jag ju som bekant till Malå, det stämmer. Men i drömmen så drömde jag att Ann, min bästa vän som reser land och rike just nu passade på att resa bort på en impulsresa under min korta vistelse som jag befann mig i Malå, så jag hann alltså aldrig träffa toktjejen. Jag var så besviken att jag grät och funderade på att hoppa från ättestupan, eftersom att saknaden till henne är allt för omfattande just nu. Tur det bara var en dröm, en mardröm.
Imorgon kommer hon och Sandra hem från Thailand, och jag gillare fruktansvärt mycket.. Vi har så mycket telefontid att ta igen.

Förstå hur mycket intryck en annan människa kan ge avtryck i ens liv. Jag saknar dig gumman!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0