Alla <3 dag

Idag är det kärlekens dag, det är ihoparnas dag! Det är den dagen då alla förälskade ger varandra frukost på sängen, de ger varandra rosor och bjuder ut den andra på middag. Sedan dricker dom rödvid och ger varandra komplimanger, samt så uppträder dom på ett sätt som man bara gör en gång per år. Dom ser sådär otäckt nykära ut!!

Vad ska jag själv göra den 14/2 2009? 
Jo, jag ska dra till Umeå alldeles strax och lira match mot RIG. Efter matchen ska jag åka hem i en mörk svettig buss och önska att jag är tillbaka i Skell en vettig tid så jag hinner se melodifestivalen. Jag ska åka direkt från Edda till mina söta kusiner, jag ska vara barnvakt till dom små liven ikväll!
Jag är en bra människa idag. Jag ställer upp och agerar barnvakt en dag som denna. Både för att jag älskar mina små kusiner, sen dels för att jag tycker att min morbror ska få tillbringa sin dag med sin käraste på melodifestivalen och att ingenting ska få stå ivägen för dem.
Men jag gör det bara med glädje. Det är roligt att spela match, ett nöje att ställa upp för folk, och det är roligt att få vara med mina kusier, så de så!

Sen tror jag att alla kärlekspar får en rolig dag, och alla som går på marknaden i Malå, som sedan intar alkohol i stora mängder och går ut på hotellet får en bra alla hjärtans dag.


Kommentarer
Postat av: AnnO

Lycka till på matchen!! :)) Och kram på alla hjärtans dag! :))

2009-02-14 @ 13:47:30
URL: http://annoskarsson.blogg.se/
Postat av: Ellen

ha en bra alla <3-dag syster :)

2009-02-14 @ 13:58:31
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0