då har..

ännu en helg nått sin ände och en ny härlig vecka står och väntar bakom hörnet.
Men inte ska man vara bitter för det, speciellt inte när man får avsluta veckan på bästa möjliga sätt. Igår var det så himla mys tokigt kul. Jag bjöd ju Emilia på middag, och det var en riktigt mysig tillställning med levande ljus och kärlek. Middagen smakade utsökt gott, kycklingfilé och stripes stod på menyn och jag lyckades väldigt väl.. Men någon smarrig förrätt lyxade jag inte till det med, och efterrätten bestod av en bekväm sådan.. GODIS.. Jag hade inte bättre fantasi än så. Till detta drack vi vin och det var kanoners. Det var alltså en mysig vinkväll för dem tre E:na.. Elina,Emilia och Elias. Vi kollade på Youtube och hade körslaget i bakrunden som tydligen var ett måste eftersom det var final.
Vi lyssnade på gammal god musik såsom metallica, lugna låtar, queen och lite aqua med mera.. Kvällen slutade på Olles.
För övrigt så var det världens kallaste kväll/natt igår. Det blåste iskalla kraftiga vindar och jag var nära att förfrysa till döds.

Nu har jag ett måste som jag ska fixa.. JAG SKA KÖPA EN NY KAMERA, och detta hoppas jag ska inträffa imorgon. Min kamera fick ju se ljuset för sista gången på nyårsafton och jag känner att livet är för kul för att glömmas, så det ska istället förevigas.
Emilia tog en hel del kort igår och jag inget alls.. och det känns ej okej.
Tack för igår vänner.. Detta ska göras om igen igen och igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0