då vare..

.. helg återigen! Veckorna bara susar förbi, likt som snön susade och gjorde mig helt galen igår.
Jag citerar Emma och anser att man skall: VVGUIS - Våga Vägra Gå Ut I Stormen.
Jag funderade mer än en gång varför man har satt sig själv i den situationen att man ska trotsa allt vad kyla är och bo i detta kalla vinterland, där västerbotten är speciellt inräknad. Jaja, man ska väl inte vara missbelåten.. Vintern i sin helhet har väl varit helt OK i år om man tänker på hur tragisk den egentligen skulle kunnat vara..

Aja, jag är i alla fall tjejen som INTE kan ta vara på dom få sovmornar jag har.. Jag somnade kanske halv 3 inatt och vaknade endast en timma efter tuppen imorse. Jag är trött som ett barn men kan inte sova. Jag längtar nog för mycket till att få träffa Ann som kommer idag så jag kan liksom inte koncentrera mig på sömnen.
Varför jag somnade halv 3 en helt vanlig torsdag berodde på att vi spelade match i Umeå igår kväll och kom hem sent som tusan. När vi väl var framme på Edda var bilen översnöad så vi var tvungna att skotta fram den, därefter starta bilen och få den i rullning genom att putta fram den stackarn, och sen skotta fram en väg så vi inte skulle köra fast. Det var inte kul alls med tanke på vilken tid det var på dygnet och att det var -100 grader, samt snöstorm. Men det var tur att vi vann matchen och är i serieledning, då kändes det gå lättare.. Det hade annars varit en tuff uppgift att börja agera snömästare efter en förlust när klockan är för sent för sitt eget bästa.

Nu ska jag göra mig redo för att gå ut på stan och möta upp min kära vän - ANNLUUUU

Kommentarer
Postat av: AnnO

Grattis till vinsten! :)

2009-02-06 @ 13:18:10
URL: http://annoskarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0