En söndagstanke

Jag kom på en grej! (jag vet inte om dethär inlägget beror på att jag har tagit det väldigt passivt i helgen, eller om det är såhär på riktigt....)
Men man brukar ju för det mesta prata om hur mycket man hatar söndagar!! Att söndagen är världens mest jobbiga dag, (speciellt psykiskt jobbiga).
Man sover länge, sen gör man oftast ingenting vettigt utan låter bara tiden gå genom att se någon bra rulle. Sen äter man konstant från det att man stiger upp tills att man går och lägger sig, eftersom man inte har någonting annat att göra!
Om man har vart ute på fest kvällen innan så har man oftast bakisångest.. Eller har man varit nykter så har man bara en allmän ångest för att ledigheten är slut och man gruvar sig inför den dryga kommande arbets/skol veckan. Har man varit full så har man alltså en dubbelångest, (bakisångest + allmän)

Men är det  egentligen så tokigt med en söndag?! Det är ju vilodagen, man får därför slappa precis hur mycket man vill!! Man har inga krav på sig att man måste göra en massa ting.. Man får bara rå om sig själv och ladda inför den kommande veckan där nya äventyr och möjligheter står och väntar på en. Det är ju underbart, egentligen.
(Om man är en optimist blir livet mycket roligare).

Jag har faktiskt alltid hatat söndagar, men inte denna!! Jag vet inte om det bara är denhär söndagen jag kommer att gilla eller om det fortsätter i samma mönster.. Det blir spännande.

Sen att man får avsulta veckan med en bra Beck film och Gunvald Larsson in action så kan det knappast bli bättre.


Kommentarer
Postat av: Elin

svar: du är då för söt, tack vännen! :-*visst älskar vi söndagar med beck? :-D

2009-02-16 @ 16:23:19
URL: http://elinlovisaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0